PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bali / Badung / Kuta Utara / Matcha Cafe Bali

Matcha Cafe Bali

Casual DiningKuta Utara, Badung
Share via
(83)
4/5 (3)
Food
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4
Food
4
Ambience
4.3
Service
4
3 Reviews
Yuanita M.

Yuanita M.

23 Reviews • 9 Photos • A few months ago

4.0

Mampir kesini krn ketemuan sama temen. Klo untuk yg bawa mobil gak bisa parkir depan cafe bisa parkir center di lapangan deket perempatan sebelum cafe. Tempatnya gak besar cuma cukup enka buat nongkrong sebentar sambil ngobrol. Menu memang banyak yg ingridient nya Matcha kaya matcha coffee, matcha latte, matcha smoothie dan banyak bakery dan cake nya. Harga nya cukup terjangkau klo untuk jajanan sekitaran canggu udah gak ada service tax dan tax lainnya krn harga udah include. Overall good.


Dina A. N.

Dina A. N.

1505 Reviews • 22 Photos • A few months ago

3.0

Sebenarnya konsepnya nggak matcha matcha banget sih menurutku wkwk. Dia ini lebih ke healthy food gitu. Jadi jangan expect suatu matcha latte pake cream atau ice cream yang berlemak lemak itu disini. But overall was good.


RF

Ratna F. T.

4 Reviews • Last year

5.0

Semuanya baik, enak sekali, sangat recommended! Good. Makananannya lezat pas sekali rasanya, tempatnya sangat nyaman, cocok untuk foto-foto juga. Pokoknya the best banget

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

07.30 - 19.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Ice Cream
  • Desserts
  • Japanese
  • Healthy

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+623619078674

Address

Jl. Pantai Berawa 99, Canggu 80361 Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Parking
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?