PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
McDonald's - Ancol Pantai Timur
Fast FoodAncol, Jakarta Utara
(18)
4.4/5 (20)

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.2
Ambience
4.2
Service
4.1
13 Reviews
T

Travelfoodfun

50 Reviews • 120 Photos • A Few Months Ago

3.0

Mcd ngeluarin pie rs bru penasaran juga pengen cobain rasanya. Solny coklat gitu biasa kan enak. Rasanya menurut gw depannya gw kurang suka. Rada manis aneh. Trs pas gw dikasi mang bener baru mateng jadi panas kudu ditiup2 makannya.buat isi coklatmy enak juga ada pait2nya tapi masi cenderung manis rasanya.

+-3 more photos

Sisil

Sisil

2318 Reviews • 43 Photos • A Few Months Ago

4.0

Nyicipin szechuan chicken nya.. ayam dibalut dengan bumbu yang sedikit pedas dan manis.. mungkin semacem sambel kecap menurut saya tetep juara ayam nya yang original


DT

Diana T.

540 Reviews • 4 Photos • A Few Months Ago

5.0

Menu makanan di mcdonald's banyak. Ayamnya enak. Lemon tea nya juga seger banget. Terus es krimnya juga enak. Mcdknald's yang di ancol pantai timur tempatnya bersih dan bagus.


WK

Widya K.

1173 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

5.0

Resto 24 jam terfavorite menu andalan sarapan maupun lunch paket nasi + ayam + scramble eggnya friedfries mcd tu emang ga ada yang bs nyaingin enaknya hehe


SO

Satrio O.

5047 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

5.0

Fast food yang sudah terkenal dan cukup favorit buat dikunjungi, paling enak disini burger nya terutama yang big mac, fried chicken nya juga lumayan enak, menu nya variatif

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

00.00 - 23.59

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Burger
  • French Fries
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+6214045

Address

Taman Impian Jaya Ancol, Pantai Timur, Jl. Kawasan Wisata Ancol, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Smoking
  • WiFi
  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
Need help?