PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bali / Badung / Kuta / McDonald's - Kuta Beach

McDonald's - Kuta Beach

Special Offer
Fast FoodKuta, Badung
Share via
(170)
4.5/5 (4)
Food
Outside
Other
See all photos

Menu


Special Offers from McDonald's - Kuta Beach

  • Rp50.000 Voucher for All Outlets

    Booked by 22 people
    Save 11%
    Rp 50.000Rp 44.150
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.3
Ambience
4.3
Service
4.3
3 Reviews
NR

Nana R. D.

33 Reviews • 20 Photos • A Month Ago

4.0

Dimanapun kapanpun, mau sarapan kek , makan siang kek . Kalo gak mau ribet ku pasti pergi ke mcdonald! Haha apalgi kalo dikuta , abis ke pantai tinggal nyeberang deh. Btw, ini kemarin pesen yang panas special ayamnya spicy.

+-3 more photos

Rizmawati

Rizmawati

2317 Reviews • 43 Photos • A Few Months Ago

4.0

Pie2 nya mulai dari apel, pisang, nanas, dan mangga susu enak enak sih lumayan bikin nagih snack nya.. untuk ukurang emang lebih menyusut sih pie yang sekarang kalau dibanding apple pie yang dulu. Paling enak dari semua nya ya apple pie.


Widya K.

Widya K.

1186 Reviews • 25 Photos • A Few Months Ago

5.0

Tiap liburan ke pantai kuta pasti mampir disini karena tempatnya strategis sekali ayamnya cruchy, digorengnya kering, kentangnya ga lembek, good service dan bersih

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

00.00 - 23.59

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Burger
  • French Fries
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+6214045

Address

Jl. Raya Pantai Kuta, Kuta, Bali, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?