PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Tebet / McDonald's - Tebet Shophouse

McDonald's - Tebet Shophouse

Tebet, Jakarta Selatan
Share via
(11)
4.4/5 (25)
Food
Ambience
See all photos

Menu

17 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.3
Ambience
3.7
Service
4.1
16 Reviews
Biteorbye

Biteorbye

135 Reviews • 283 Photos • A few weeks ago

4.0

Biteorbye? Bite. ULTIMATE COMFORT FASTFOOD Why you will love it ❤ 1. The interior seems refurbished, does not feel like a fast food joint anymore, but a café place you can hang out with a friend. 2. You can order using a screen, speedier process. What could be improved 🙏 1. Consistency of fries, they were not as good as usual. Don’t get me wrong, a meh Mcdonald’s fries is still great. But I think they just need to be a tad bit longer to be fried, they were still a bit pale. 2. Watermelon soda is not the best. Somehow I expected soda water with a bit of watermelon flavouring added. Turns out it is Sprite so the taste of watermelon is not too dominant. Great effort to innovate with new products, McDonald’s is always experimenting with something new, while some innovations work (shout out to chocolate pie), other’s maybe could still use improvement. Will stick with Coca Cola, thank you! Place: McDonald’s Tebet Menu: Watermelon soda (11K): 6.8/10

+-3 more photos

Della A. C.

Della A. C.

94 Reviews • 571 Photos • A few months ago

5.0

Mcd Tebet ternyata punya wajah baru dalam design interiornya, belum terlalu banyak cabang Mcd yang punya ambience senyaman ini, cukup berpengaruh ke mood untuk makan juga jadinya, apalagi yang lantai 2. Kalau soal rasa, pasti sudah jelas enaknya. Aku selalu pesen paket panas 1, karena selain ayam, telornya juga juara disini dan ga ada di fast food lain.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

Kiki

Kiki

2 Reviews • A few months ago

4.0

Semakin untung dengan menggunakan voucher dr traveloka, selain penggunaannya mudah mendapat keuntungan qta dpt keuntungan lebih murah Thanks traveloka


Caesarino D.

Caesarino D.

198 Reviews • 661 Photos • A few months ago

4.0

Pas malem gue lagi pengen cari tempat wifian yang 24 jam. Dan tempat terdekat dari rumah gue yang buka 24 jam adalah mcdonald Tebet. Kali ini gue ke mcdonald hanya sekedar wifian ngerjain tugas kantor. Kali ini gue hanya pesen regular fries seharga 11 ribu. Rasa kentangnya mcd sih enak aja. Lumayan lahh buat ngemil sambil kerja. Walaupun kentangnya gak seenak AW. Overall cukup memuaskan.

+-3 more photos

SO

Satrio O.

5048 Reviews • 4 Photos • A few months ago

5.0

Kalau di McD paling enak yaitu burger nya apalagi yang big mac, fried chicken nya juga lumayan enak, varian menu nya beragam dengan harga nya yang cukup reasonable

1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

00.00 - 23.59

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Burger
  • French Fries
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

  • Halal

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+6214045

Address

Jl. Tebet Bar Dalam 1 No.55B, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
SHOW MORE
Need help?