PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Mie Kangkung Belacan A Hai

Casual DiningMedan City Center, Medan
Share via
(19)
4.2/5 (4)

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.2
Food
4.5
Ambience
3.5
Service
4.2
4 Reviews
Hermansyah L.

Hermansyah L.

435 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

Secara keseluruhan tempat ini rekomnded sih.... Kalau mau yang enak bisa coba menu mie seafood sama Kangkung blacannya, rasanya seedap dan enak banget, untuk pelayanan baik dan tempatnya bersih dan rapi


D

Diana

62 Reviews • 25 Photos • A Few Months Ago

4.0

Mie campur kwetiau kangkung belacan yg jadi favoritku kalo makan disini, request yg pedas bgt dan basah jadinya pedas wangi belacan dan agak nyemek2 begitu, udangnya juga gede2 kangkung nya masi berasa krenyes2 tapi tempatnya agak panas ya dan sempit


LZ

Lia Z.

1549 Reviews • 641 Photos • A Few Months Ago

4.0

Overall sih makanannya lumayan sebenernya, cuman mungkin di beberapa detail akan sangat oke jika ditingkatkan lagi. Untuk tempatnya sih udah lah ya, pewe! Aku mah pasti bakal balik lagi kemari :))


SS

Susy S.

7 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Mie seafood kangkung belacan yang rasanya enak.menurut saya harganya cukup mahal dengan porsi yang sedikit.untuk kota Medan penjualannya ada di beberapa tempat.suasananya biasa.

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Rice
  • Asian
  • Noodle
  • Chinese
  • Fried Noodles

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+6281361416899

Address

Jl. S Parman, Medan, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Smoking
  • Parking
  • Takeaway
Need help?