PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bali / Badung / Kuta Utara / Milk & Madu - Canggu

Milk & Madu - Canggu

CafeKuta Utara, Badung
Share via
(868)
4/5 (5)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4
Food
4
Ambience
4
Service
3.8
5 Reviews
KM

Kadek M. D. C.

993 Reviews • 13 Photos • A Few Months Ago

4.0

I also frequently heard about this restaurant and seen in through my friends instagram story. They serve eye catching plates, moderate size for the portion, but the price is expensive


Ai

Ai

836 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Kalau pas main ke Canggu, ada alternatif jajan sehat dan enak di seputaran Jl. Berawa, ya Milk and Madu ini. Pilihan makanan dan jajanannya enak-enak, juga bisa nyobain healthy menu gitu. Pengalaman baru sih buat saya yang biasanya makan fast food mulu.


Jonathan A.

Jonathan A.

20 Reviews • 61 Photos • A Few Months Ago

4.0

Milk & Madu is a very yellow brunch inn located on the busy Jl. Berawa. Its cute little hexagonal logo perches on a post that catches the eyes of road goers, drawing people in in a friendly way. The mere thought of milk and honey brings back memories of home, which is complemented by the use of wooden furniture and homely knick knacks. The coffee: Flat white Their blend is called "Beans by the Brotherhood", their own line of coffee, which they claim to be "the best on the island". The flat white was definitely gorgeous, and it was delicious, but "best on the island"? I'm not so sure.

+-2 more photos
+-2 more photos

Dina A. N.

Dina A. N.

1506 Reviews • 22 Photos • A Few Months Ago

4.0

Another sweet spot in canggu. Dia buka untuk lunch dan dinner. Kalau kalian kesini untuk nyari smoothie bowls nya, harus dateng sebelum jam 4 ya. Kalau diatas itu, menu nya udah ganti ke menu dinner macem pizza dll.

+-3 more photos

LY

Lidya Y.

430 Reviews • 1656 Photos • A Few Months Ago

4.0

Milk & Madu ini salah satu breakfast yang cukup famous di daerah canggu. Tempatnya sih biasa aja ya, no ac dan ada outdoornya. Ga terlalu besar tapi yang makan disini semuanya bule, cuma gw orang indo yang makan disitu. Servicenya bagus, harganya ok lah masi cukup terjangkau. Oh ya disini juga ada stand nalu bowl yang jual smoothies bowl itu. Gw pesen beberapa menu diantaranya : - pancake : enak banget pancakenya, ada 3 tumpuk tebel. Suka banget! - uluwatu smoothies bowl from nalu : ini sih gausa dijelasin lah ya udah pasti enak banget, seger banget. - ham n cheese croissant : croissantnya juga enak bangett, luarnya crunchy dalemnya empuk - piccolo : cukup strong juga, enak juga sih sbenernya tapi masi enakan coffee di pison. - berry smoothies : juice berry, enak seger Overall disini recommend banget buat breakfast. Di bali tempat breakfast banyak banget yang enak, salah satunya milk madu ini, ga bisa deh breakfast di satu tempat ajah kalau di bali, pasti minimal 2 breakfast.

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

07.30 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Burger
  • Pizza
  • Italian
  • Healthy

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+6285102781872

Address

Jl. Pantai Brawa No. 52, Canggu, Bali, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Parking
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?