PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Kebayoran Lama / Pondok Indah / Pondok Indah Mall (PIM) / Monolog Coffee - Pondok Indah Mall

Monolog Coffee - Pondok Indah Mall

CafePondok Indah Mall (PIM), Jakarta Selatan
Share via
(45)
4.2/5 (26)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.2
Food
4
Ambience
4.1
Service
4
20 Reviews
M

Miwwa

1104 Reviews • 393 Photos • A few months ago

4.0

Variannya banyak ber macam macam dan saya udah nyobain semua rasanya gak ada yang bikin nyesel dibeli. Pokoknya buat pecinta kopi mesti coba.. terutama green tea latte nya


Yulia A.

Yulia A.

192 Reviews • 618 Photos • A few months ago

4.0

Ke monolog untuk ngemil dan ngobrol bareng temen-temen. Saya pesan classic iced chocolate, cream cheese danish dan nachos. Classic iced chocolate (+-50k) rasanya enak, terlebih kalau kamu nggak suka chocolate drink yang terlalu manis. Nachosnya juga okay. selain itu cream cheese danish juga recommended disini kalau mau ngemil pastry yang manis dan creamy. Ohiya karena sudah diatas jam 8 malam, setiap beli pastry akan dapat bonus croissant. Service dan suasana disini baik, waitersnya ramah dan helpful. Kalau malam diatas jam 9, area indoor nya akan berubah menjadi smoking area. Dan untuk beberapa occasion ada DJ disini.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

My friend and I came here the day before and loved the vibe so the following day returned to see what the food was like.  We were both impressed with our breakfast. Service was great and efficient. Definitely don't miss out!!


CA

Chiko A.

1069 Reviews • 9 Photos • A few months ago

4.0

Monolog coffee salah satu tempat favorit nongkrong bareng temen sambil ngopi, suasananya cukup cozy dengan varian minuman yang enak enak. Cappuccinonya saya suka


MI

Meutia I.

1023 Reviews • A few months ago

4.0

Pelayanan mereka selalu ramah, makanannya juga enak enak. Yang biasa aku pesen kalo kesini : dark choco mocha (my favorite), crunchy chick burger (asli gede banget)

1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

07.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Steak
  • Pasta
  • Coffee & Tea
  • Beer

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+622129529775

Address

Street Gallery, Lantai 1, Jl Metro Pondok Indah No. 105, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • Takeaway
SHOW MORE
Need help?