PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Medan / Medan Selayang / My Burger Coffee

My Burger Coffee

CafeMedan Selayang, Medan
Share via
(4)
4.1/5 (10)

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.6
Ambience
4.6
Service
4.4
10 Reviews
Cho A.

Cho A.

36 Reviews • 21 Photos • A month ago

4.0

Suasananya standar cafe lah ‘not instagramable’. Harga makanannya rada mahal untung pake voucher 🤣 tapi rasanya lumayan enak. Trus kalau malam ada live acoustic nya jadi betah deh nongkrong berjam jam sambil nyanyi nyanyi.

+-3 more photos

ME

Muhammad E. L.

186 Reviews • 59 Photos • A few months ago

4.0

Kesan nya ribut, makanan lumayan enak. Tapi saya ga rekomen, kurang nyaman tempat ini. Kurang bersih di bagian mana pun sejauh mata memandang. Live musik nya kurang lah pkoknya

+-3 more photos

ME

Muhammad E.

25 Reviews • A few months ago

4.0

Asik nih tempatnya, luamyan bagus sih interior dan design cafenya, mantaplah untuk berselfie selfie di tempat ini, kalau kata anak mileneal tempat ini instagrammable lah, hehe...


Hermansyah L.

Hermansyah L.

435 Reviews • 2 Photos • A few months ago

4.0

Tempatnya enak, suasananya juga mantap, tempatnya juga instagrammable, untuk keperluan cekrek cekrek dab selfie cocok ni, sambil konkow dan diskusi bersama kawan kawan kita...


ZE

Zahir E.

25 Reviews • A few months ago

5.0

Kesini kemarin pas ada promo gitu. Tempat nya lumayan cantik buat selfieee selfieee riaaaa. But, pelayanan nya kurang ramah kagak ada senyum manis manis nyaaaaa

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

11.00 - 00.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Fried Rice
  • Burger
  • Fried Noodles
  • Asian
  • Finger Food
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62614156673

Address

Jl. Sei Petani no. 18, Medan , Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Takeaway
Need help?