PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

My Kopi-O!

CafeKotabaru, Yogyakarta
Share via
(48)
4/5 (11)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

3 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4
Food
4.1
Ambience
4.1
Service
4.2
9 Reviews
E

Echa

669 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Relaxing place with great decorations. Comfortable to chat with friends. Good coffee. Nice coffee, nice place to have a good chat. Not even coffee shop, u can get snack


GG

Grace G. E.

101 Reviews • 15 Photos • A Few Months Ago

4.0

Pernah makan fish n chipsnya enak dan minum green tea apa lupa itu juga enak tapi porsinya kecil, sedih deh. Suasananya nyaman dan asik banget. Gak cuma untuk kaum milenial, tapi juga untuk kumpul orang tua juga ok.


WK

Widya K.

1173 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

5.0

Makanan disini saya rasa ga ada yang enak deh hehe.. sekarang ditambah lagi ada paket ekonomis hanya 20ribuan aja udah dpt ricebowl lokasinya lumayan mudah aksesnya, menunya beraneka ragam dengan harga pas di kantong mahasiswa


Agnes C.

Agnes C.

541 Reviews • 7 Photos • A Few Months Ago

4.0

Varian menu yang ditawarkan di restoran ini cukup beragam. Tapi kalau saya pribadi kesini biasa pesan kopi nya dan cemilan. Soalnya menurut saya tempat nya nyaman banget buat santai dan me time


Rizka I.

Rizka I.

7 Reviews • 2 Photos • A Few Months Ago

4.0

Menunya lengkap dan beragam, mulai dari tradisional, asia dan western. Tempatnya luas, nyaman, ada pilihan indoor dan outdoornya juga. Pelayanannya cukup cepat. Makanannya enak. Untuk harga agak pricey, tapi cukup sepadan sama tempat dan makanannya.

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

11.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Rice
  • Coffee & Tea
  • Western
  • Asian
  • Satay
  • Noodle
  • Steak
  • Fish and Chips
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62274562883

Address

Jl. Candrakirana No. 21, Yogyakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Parking
  • Takeaway
Need help?