PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bali / Badung / Kuta / Seminyak / MyWarung Pasar Petitenget

MyWarung Pasar Petitenget

Casual DiningSeminyak, Badung
Share via
(575)
4.2/5 (5)
Food
Ambience
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.5
Ambience
5
Service
5
5 Reviews
Gusti A. P. N. S. D.

Gusti A. P. N. S. D.

1 Review • A few months ago

5.0

Spageti clam nya bener bener juara. Ga pernah bosan buat makan disini.porsi makanan nya jumbo jadi pas buat sharing bareng temen temen.staff nya ramah, mulai dari masuk sampe selesai selalu diberi pelayanan bagus.thank u my warung 😊


IN

I N. A. S.

15 Reviews • 29 Photos • A few months ago

5.0

Baru pertamakali saya makan di tempat ini, suka sekali dengan "green concept" resto ini. Jadi cantik saat malam hari dengan aneka lampu-lampunya. Ada tempat parkir yang cukup luas bahkan untuk mobil. Saya suka makanannya, suasananya dan stafnya yang ramah. Untuk makanan, saya udah nyobain makanan pembuka sate lilit yang enaknya mirip makanan lokal, enak banget. Karena saya kangen makanan Thai, untuk maincourse saya pilih shrimp Pad thai, hmm..ini otentik Thai banget, persis sama seperti yang saya makan di Bangkok. Untuk penutupnya juga beraneka ragam, saya sih milih tiramisu-nya, homemade, yang porsinya gede plus enak banget! Ada minuman beralkoholnya lho, ada happy hour, saya sih milih "blue lemon drop", campuran vodka dan fresh lemon juice. Duh, pengin deh balik kesini buat dinner lagi.


S

Salim

326 Reviews • 1069 Photos • A few months ago

4.0

Kemarin ke Bali dan sempet cobain restoran ini, dari luar asri banget dan suka banget dekorasi yang mereka hadirkan disini. Pelayanannya juga ramah banget dan beneran berasa dirumah sendiri deh! Pesen padthai mereka gitu dan rasanya surprisingly enak meskipun bumbunya pasti tidak sestrong pad thai asli but quite good ya. Terus stir fried spaghettinya gila wjib dicoba unik banget spaghetinya dan ak psen yg seafood dan banyak bgt udang kerang dllnya. Recommend klo ke balii

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

Intan M.

Intan M.

9 Reviews • 23 Photos • Last year

5.0

One of the most memorable dinner I ever had are the Grilled Red Snapper and Lamb chop served at mywarung in Petitenget, Bali. I was almost dancing in my seat, it was so good! . It's truly the best fish I have had, the lamb is tender and the french fries is big enough to share. Love this place: wonderful food, fast, lovely ambience, courtious service and friendly people . They're serving dinner from 6pm-12pm. Thank you for making our dinner such an enjoyable one!

+-3 more photos

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

18.00 - 00.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • BBQ
  • Steak

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+6282235005718

Address

Jl. Lebak Sari No. 8A , Bali, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

Info Not Available

Need help?