PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Ngopi Doeloe - Dipati Ukur

CafeDago, Bandung
Share via
(52)
4.3/5 (23)
Food
Ambience
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.2
Ambience
4.3
Service
4
20 Reviews
IK

Iyus K.

115 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Buat hang out enak, cozy tempatnya ada free WiFi juga jadi enak bisa sambil kerja atau ngerjain tugas bareng temen, rasa makanan juga enak, harganya sebanding sama fasilitas yang disediakan


E

Echa

669 Reviews • A Few Months Ago

4.0

coffeeshop yang relatif kecil, ngopi doeloe ini menawarkan area tempat duduk yang nyaman dan dirancang indah walaupun tempatnya tidak terlalu besar Dan kopinya enak


Yulvina K. P.

Yulvina K. P.

48 Reviews • 142 Photos • A Few Months Ago

4.0

Ngopdul tuh semacam tempat yang dituju saat bingung mau kemana hahahaa.. tapi emang bener sih, ngopdul punya beberapa cabang yang strategis ada di pusat keramaian. Kaya cabang ini ada di daerah dago dan deket banget sama kampus unpad. Tempatnya cozy dan adem. Chicken pepperoni cheesenya lumayan mengenyangkan, tekstur daging ayamnya lebih tebel dibanding tepungnya, saucenya enak.

+-2 more photos
+-2 more photos

RW

Ros W.

220 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Tempat yang cocok untuk nongkrong bareng temen. Wifi kenceng banget jadi jangan heran banyak yang bawa laptop kesini. Pizza sama latte nya enak banget. Harga masih wajar standar harga cafe.


AR

Anah R.

169 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Makan Pizza dan steak disini bareng temen, rasanya top yummy, suasananya cozzy enak buat hang out bareng temen harganya harga cafe . Cocok buat orang yg kerja freelance sambil ngopi sambil wifi gratis

1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

07.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Roti Canai
  • Ramen
  • Salad
  • Noodle
  • Wings
  • Soto
  • Pasta
  • Fried Noodles
  • Western
  • Coffee & Tea
  • Asian
  • Soup
  • Indonesian
  • Martabak
  • Pizza

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622222514601

Address

Jl. Hasanuddin No. 7, Dipati Ukur, Bandung, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Baby Chair
  • Parking
  • Smoking
  • Takeaway
  • Wheelchair
SHOW MORE
Need help?