PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Ojju

Casual DiningTunjungan Plaza, Surabaya
Share via
(9)
4.7/5 (20)
Food
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.7
Food
4.6
Ambience
4.5
Service
4.8
12 Reviews
EF

Elfrida F.

8 Reviews • 9 Photos • Yesterday

5.0

Pelayanannya baik dengan waiter yg ramah2. Rasa enak, waktu itu saya coba yg chickennya dan macam2 menu tp maaf lupa nama2nya. Tp smuanya enak. Dpt cemilan jg selagi menunggu makanannya matang. Tapi untuk keju yg roll2 itu cepet dimakan selagi hangat, krn kalo dingin jd kering dan eneg.


IW

Imelda W.

6 Reviews • 21 Photos • A Few Months Ago

4.0

Pelayanannya baik. Untuk rainbow rolling cheese harus buru-buru dimakan selagi panas karena kalau sudah agak dingin kejunya berasa eneg banget. Seperti kebanyakan tempat makan di mall kalau jam makan antrinya harus sabar.

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

P

Puspita

50 Reviews • 61 Photos • A Few Months Ago

4.0

Akhirnya keturutan makan ayam dibalut mozarella. Kirain rasanya bakal wow tapi ternyata biasa aja, enaknya cuma pas panas soalnya moza nya bakal molor. Kalo kesini mending jgn weekend deh soalnya waiting listnya panjang bgt

+-2 more photos
+-2 more photos

D

Dini

2569 Reviews • A Few Months Ago

5.0

We visited this restaurant on our first night in area. The food is amazing - great quality and portions. The restaurant staff are professional & friendly.  We had an excellent dinner and highly recommend this restaurant to anyone looking for a great meal at a decent price.


OR

Olivia R. H.

52 Reviews • 2 Photos • A Few Months Ago

3.0

Rasa makanan standar, harga juga lumayan mahal. Tapi pelayanan memang luar biasa sih, mbak mas nya cepat tanggap banget. Semua yang di ojju ini cocok diupload ke sosmed.

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Salted Egg
  • Wings
  • Fried Chicken
  • Seafood
  • Korean
  • Mac and Cheese
  • Asian
  • Tteokbokki
  • Salad

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+623199243523

Address

Jl. Embong Malang No. 1 Tunjungan Plaza 5 Level V, Surabaya, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Parking
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?