PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / Olivier - Grand Indonesia

Olivier - Grand Indonesia

Casual DiningGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
(112)
4.3/5 (30)
Food
Ambience
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.3
Ambience
4.3
Service
4.2
25 Reviews
Revi M. V.

Revi M. V.

51 Reviews • 198 Photos • A month ago

5.0

2 kali ke Olivier, keduanya cukup impressive dengan service yang menurutku sangat baik. Mulai dari concierge yang menerima tamu, server yang menjelaskan menu, sampai pesanan yang dibuat dengan cepat. Kali ini aku pilih duduk di area outdoor lagi, semuanya jadi smoking area sejak pukul 8 malam. Untuk makanan, aku pesen Escargot. Isinya 12 buah, sekitar 90k. Rasanya buttery sekali, ga berlebihan gurihnya, ada sensasi renyah dari crumbs. Escargot-nya sendiri sangat empuk & kenyal. Aku pesen Truffle Fries juga dengan rasa truffle yang ga berlebihan. Tekstur kentang gorengnya renyah banget di luar tapi lembut di dalam. Minumnya pesan Gin & Tonic karena lagi ada happy hour disc. sekitar 20%. Gin-nya pilih yang Bloom, enak juga sambil makan ga terlalu berat, rasanya cukup smooth. Overall, Olivier selalu memuaskan dari segi makanan sampai service. Dekorasinya juga ada area yang kerasa konsep bar banget, ada juga yang asri dipenuhi tanaman di area semi outdoor. Love it!

+-3 more photos

YK

Yenny K.

10 Reviews • 36 Photos • A month ago

5.0

The vietnamese coffee doesn't meet my expectation. The caffe latte tastes way better. We ordered package of coffee and pastry for reasonable price. Nice ambience. Lovely music. It's semi-outdoor thus air circulation naturally keeps the whole building cool.

+-2 more photos
+-2 more photos

Ricky A. N.

Ricky A. N.

133 Reviews • 409 Photos • A few months ago

4.0

IG : @makansamaoki | #makansamaoki Dari dulu penasaran sama Resto / Cafe ini. Ditambah lagi dengan adanya Kasus Jessica. Saya makin makin penasaran sampai akhirnya kemaren kesampaian untuk nyoba makan dan minum di sini. Untuk service dan lokasi nya memang oke banget. Ambience nya juga, bisa dikategorikan mewah tapi dari segi harga tidak terlalu mahal. Saya mencoba Risoto, Puding caramel, Thi Tea dan Vietnamese Coffee yang fenomenal yang semua rasanya saya acungi jempol. Recommended !

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

Maria S. J. N.

Maria S. J. N.

279 Reviews • 740 Photos • A few months ago

4.0

[ OLIVIER ] Waiter yg layanin meja aku ramah dan gercep banget, plus point! Weekend reservasi 1 jam sebelumnya, dapet tempet duduk dan durasi yg dikasi per table nya 2 jam aja. Ada live music, lagu2 nya pop throwback, nyaman banget. Anw, condiment bread mereka terenak! Crispy diluar dalemnya masih lembut, pake butter polos udah enak banget. Roasted Chicken with Ratatouille, ayamnya juicy tender bagian paha dan dada. Mashed potato nya creamy pas banget, ratatouille nya enak dan seger.

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

Marisa T.

Marisa T.

186 Reviews • 295 Photos • A few months ago

5.0

I asked my boyfriend where he wanted to eat so here we were on a Saturday afternoon. I had Strawberry and Vanilla Cake. It’s so moist and absolutely delicious. I had Strawberry and Vanilla Cake. It’s so moist and absolutely delicious. With light cream of vanilla and slices of strawberry of each layer. I've also ordered Tiramisu Cake as you can see from my photo. Both of cakes designing experience were very pleasant. Not to be missed, Vietnamese Coffee. It’s strong and flavourful.

+-3 more photos
1
2
3
5
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Risotto
  • Steak
  • Pasta
  • European
  • Asian

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+622123581242

Address

Grand Indonesia, West Mall, Lantai Ground, Jl. M.H. Thamrin No.1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?