PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Kebayoran Baru / Petogogan / Senopati / Ombe Kofie - Cikajang

Ombe Kofie - Cikajang

Special Offer
Cafe | Casual DiningSenopati, Jakarta Selatan
Share via
4.3/5 (23)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

3 more pages

Special Offers from Ombe Kofie - Cikajang

  • Ice Double White + Banana Fritters

    Booked by 7 people
    Save 30%
    Rp 110.000Rp 77.000
  • Hanami + Popcorn Chicken

    Booked by 6 people
    Save 30%
    Rp 110.000Rp 77.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.3
Food
4.2
Ambience
4.3
Service
4.2
19 Reviews
CM

Colin M. K.

6 Reviews • 12 Photos • A Few Days Ago

4.0

Kopi nya enak dan konsisten, pelayanan nya ramah dan super friendly, great ambience buat ngumpel sama temen over some coffee and food.. ordered the porchetta, it was great! tender meat, crispy skin a tad too many spices tho..

+-3 more photos

NS

Nastiti S. U.

26 Reviews • 33 Photos • A Few Weeks Ago

5.0

Waktu itu pesen chicken harissa harganya 60k. Menurutku worth it yaa & porsinya cukup bikin kenyang dengan harga yang terjangkau. Kapan-kapan kalo ke sini pasti bakal pilih ini lagi

+-3 more photos

Dinda P. M.

Dinda P. M.

8 Reviews • 20 Photos • A Few Months Ago

5.0

Seneng banget udah cobain tempat satu ini. Pelayanannya juara banget! So humble! Suasananya juga interiornya sangat nyaman dan instagramable buat yang suka foto foto. Gue order hanami latte dan chicken popcorn. The taste is also good!

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

E

Echa

663 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Penataan ruang yang sangat efisien dan apik membuat resto ini bisa dikatakan cozy.. Kopinya juara sih menurut ku. Rame juga pas weekend. Cobain kesana pas jam makan siang.


J

Jodhie

986 Reviews • 259 Photos • A Few Months Ago

4.0

Ombe kopi ini tempat nya cukup nyaman untuk nongkrong bersama teman.. tapi outdoor nya tidak terlalu luas. harga lumayan murah dengan rasa kopi yang cukup enak.. mantap..

1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

08.00 - 20.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Burger
  • Pancake
  • Sandwich
  • Pasta
  • Pork
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+628111751269

Address

Jl. Cikajang No.63, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?