PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / Osaka Ohsho - Grand Indonesia

Osaka Ohsho - Grand Indonesia

Casual DiningGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
3.9/5 (13)
Food
Ambience
See all photos

Menu

2 more pages

Reviews

3.9
Food
3.9
Ambience
3.5
Service
3.8
11 Reviews
Marisa T.

Marisa T.

316 Reviews • 510 Photos • A few weeks ago

4.0

Senangnya Osaka Ohsho pun membuka gerai di Jakarta. Menyambangi gerainya di Grand Indonesia, Osaka Ohsho tampil dengan interior yang nyaman dengan dominasi warna kayu. Di sana saya memesan Gyoza, yakni adalah campuran kubis, jahe, bawang putih dan ayam yang dibungkus dengan wonton khas Osaka Ohsho. Renyahnya pas dengan warna cokelat keemasan yang menggoda. . #basilicha

+-2 more photos
+-2 more photos

AS

Atika S.

52 Reviews • 16 Photos • A few months ago

5.0

Tenshinhannya somehow biasa aja sih, cuma gyozanya yang mantap! Kulit gyozanya agak tebel, tapi isiannya juga banyak. Paling pas kalo makannya sama beer dingin.

+-3 more photos

T

Tashadara

6 Reviews • A few months ago

4.0

The place is not quite crowded eventhough it’s not fancy either so it’s comfortable enough for you to eat. The food is good but most of all I would recommend the gyoza, karaage and chicken wings as ur first choice. Overall, would give another star for the excellent service and friendly waiters :)


SW

Sri W.

1568 Reviews • 7 Photos • A few months ago

4.0

Banyak yang suka dengan Gyoza buatan restoran ini karena dibuat fresh, tekstur kulitnya pas banget dan lembut. Selain itu, menu ini juga selalu disajikan hangat. Biarpun tidak dicocol ke sausnya, rasanya tetap terasa enak.


Febtasty

Febtasty

257 Reviews • 1053 Photos • A few months ago

4.0

Hari ini datang untuk mencoba menu gyozanya, yang dicoba yaitu: 1. Boiled gyoza : chicken gyoza yang empuk di makan dengan sup yang lezat, rasanya sangat mantab dan sehat. Cocok untuk yang mau diet dan bingung makan malem apa. Sangat recomended makan ini. Ada sayuran pakcoy, wortel dan jamur kupong juga sebagai campuran didalam soup nya. 2. Spicy gyoza : yang ini juga gak kalah enaknya. Satu porsi terdiri dari 5 potong gyoza yang dilumuri sambal special, sambalnya pedas dan gurih. Buat para pecinta gyoza, ini sangat recommended untuk di coba

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos
1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Soba
  • Asian
  • Japanese
  • Pork
  • Rice

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622129678494

Address

Grand Indonesia, West Mall, Lantai 3A, Jl. M.H. Thamrin No.1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?