PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Barat / Kembangan / Puri Indah / Puri Indah Mall / Pancious - Puri Indah Mall

Pancious - Puri Indah Mall

Special Offer
Casual DiningPuri Indah Mall, Jakarta Barat
Share via
(12)
4.6/5 (216)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

17 more pages

Special Offers from Pancious - Puri Indah Mall

  • Rp100.000 Voucher

    Booked by 7407 people
    Save 18%
    Rp 100.000Rp 82.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.6
Food
4.5
Ambience
4.4
Service
4.5
85 Reviews
N

Novitta

8 Reviews • 16 Photos • A week ago

5.0

Baru pertama kali nyobain pancious di mall puri indah .. Dari segi rasa udah pasti enak .. Cobain minuman pina colada nya enak mirip milkshake rasanya .. Cuma tempatnya agak kecil dan panas menurutku karena letaknya di mall expansion puri nya ..

+-3 more photos

B

Barneys

2 Reviews • A few weeks ago

4.0

Enakkk. Slalu suka ma makanan di pancious, pasta maupun dessert pancakenya. Untuk minuman sih harga rada pricey , cuma kualitas makanannya enak dan selalu kangen makan sini lagi


E

Eti

7 Reviews • 18 Photos • A few weeks ago

5.0

Pilihan makanan beragam, sayangnya kalo diatas jam 7 malam ada beberapa menu yang kosong. Pelayanannya baik dan dengan potongan discount traveloka menjadi lebih murah

+4 more photos
+4 more photos
+4 more photos
+4 more photos

IN

Irma N.

12 Reviews • 9 Photos • A few weeks ago

4.0

Staff nya super...mereka nawarin untuk bayar pake promo, tidak menerima pembayaran cash, bisa pake CC or debit tanpa minimum bayar. Menurut saya okee bangeet, rasanya enak...mungkin saya berekspektasi berlebihan krn disini lebih pricey drpd pancake yg lain. Kurang saus, thats it...overall okay. Pancake asin nya juga juara, saladnya enak. Mantuull...makasih promo traveloka. Superb traveloka EATS nya 😍😍

+-2 more photos
+-2 more photos

YX

Yunita X.

9 Reviews • 6 Photos • A few weeks ago

5.0

Good place with good food. Tasty pasta and fluffy pancake. Kebetulan buat dinner jadi pesennya yg savory semua. Sayang banget mille crepes nya sold out:( padahal selalu pesen itu klo ke pancious.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos
1
2
3
17
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Pancake
  • Pasta
  • Desserts
  • European
  • Waffle

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622158352254

Address

Puri Indah Mall, Lantai Ground, Jl. Puri Indah Raya, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?