PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Parsley Bakery Cake Shop & Restaurant

Casual DiningSeturan, Yogyakarta
Share via
(40)
4.4/5 (7)
Food
Ambience
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
5
Ambience
4.8
Service
4.6
5 Reviews
Agnes C.

Agnes C.

541 Reviews • 7 Photos • A Few Months Ago

5.0

Parsley ini toko roti tapi ada restonya juga. Tempatnya nyaman banget kalo mau makan atau nugas juga bisa. Pelayannya cukup ramah tapi emang ngga spesial banget. Makanannya enak sih. Nyobain nasi gorengnya dan rasanya diatas ekspektasi


Sari I. R. N.

Sari I. R. N.

30 Reviews • 8 Photos • A Few Months Ago

5.0

Makanan disini enak, chicken Maryland nya juara banget. Harganya reasonable banget. Pelayanan ramah dan cepet. Tempatnya juga gak ngebosenin kalau duduk makan sambil kongkow lama. Fav lah


WK

Widya K.

1173 Reviews • 12 Photos • A Few Months Ago

5.0

Berawal dari jatuh cinta sm semua rotinya terus jd ketagihan nongkrong disini makanannya enak2, pelayanannya juga cepat, suasananya homy bgt, harganya so affordable, tempatnya bersih jg.. pokoknya so in love with this place


SL

Soleman L. P.

8 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Restoran ini seperti semua orang sudah tau kalau enak. Tidak perlu ragu. Tapi untuk budget yang agak kurang banyak jangan kesini. Tapi kalau mau beli cakenya aja sih lumayan terjangkau.


GN

Gagawirawan N.

4 Reviews • A Few Months Ago

5.0

menu Pasta dan Tom Yam nya sukaaa, dan menu itu yg selalu jd pilihan, dan friendly waiters nya, tempatnya pun strategis ada beberapa cabang jadi mudah dijangkau dan harganya pun ekonomis.

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

08.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Rice
  • Fusion
  • Cake
  • Burger
  • Asian
  • Steak
  • Italian
  • Fried Chicken

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62274487156

Address

Jl. Seturan Raya No.15A, Caturtunggal, Sleman, Yogyakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • WiFi
Need help?