PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Gambir / Pecenongan / PUTIEN - Sawah Besar

PUTIEN - Sawah Besar

Special Offer
Casual DiningPecenongan, Jakarta Pusat
Share via
(72)
4.3/5 (16)
Food
Ambience
Other
See all photos

Menu

16 more pages

Special Offers from PUTIEN - Sawah Besar

  • Rp100.000 Voucher

    Booked by 570 people
    Save 15%
    Rp 100.000Rp 85.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.1
Ambience
4.1
Service
4.1
4 Reviews
Michael S.

Michael S.

7 Reviews • A few months ago

5.0

Good food, good ambience. Setelah makan juga dapat voucher lagi. Tempat makan pas untuk bersama keluarga deh. Kalau ke sini jangan lupa pesan lomie dan mantau nya super enak!


S

Sandra

28 Reviews • 3 Photos • A few months ago

5.0

Semua makanan d putien..nga ada yg nga enak... semua nya okeh...sayang aja harga nya mahal2 sekarang.. sangat membantu dgn ada nya promo2 dari traveloka ini... thx


MP

Meita P.

3 Reviews • 2 Photos • A few months ago

4.0

Definitely must try is Putien Lor Mee (so yummy). Small portion can be share for 2 persons. Large portion also available for 3 or 4 persons maybe. A little bit pricy but worth it.


SO

Selvie O.

19 Reviews • 30 Photos • A few months ago

4.0

Dulu sering banget makan di sini buat family dinner~~ tapi sekarang harganya makin tinggi, dan stelah baca2 ternyata dpet michelin star ya? Tapi jadi brasa bnget mahalnya.. makanannya enak sih, krasa ga pke msg dan cabai yg dikasih juga enak. Bumbunya beda dari chinese food resto lain2. Fav ku di sini mun tofu nya (gak nama menu nya di sini.. Hehe). Porsinya juga kecil di sini.. yang pasti udh ga visit resto ini sesering dulu xp

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

11.00 - 15.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Crab
  • Chinese
  • Fish
  • Pork
  • Meat

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62216260038

Address

Jl. Sukarjo Wiryopranoto No. 69A, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Takeaway
Need help?