PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Kebayoran Baru / Senayan / fX Mall / QQ Kopitiam - fX Sudirman

QQ Kopitiam - fX Sudirman

CafefX Mall, Jakarta Selatan
Share via
(35)
3.9/5 (11)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.9
Food
4.3
Ambience
4.1
Service
3.9
7 Reviews
Ricky A. N.

Ricky A. N.

143 Reviews • 440 Photos • A few weeks ago

3.0

IG : @makansamaoki | #makansamaoki Datang tepat di jam makan siang dengan kondisi meja yang hampir full. Para pelayan cukup sigap menunjukkan tempat kosong, begitupun juga dengan mengantarkan order pesanan yang cepat. Daridulu selalu suka ambience nya QQ karena homey tapi modern. Biasanya di QQ saya pasti nongkrong ato meeting, jadi pesan nya selalu cemilan ataupun minuman. Jarang banget makan besar di sini. Saya pengen highlight 2 menu utamanya yaitu : - Nasi Sapi Lada Hitam, so so - Horfun Seafood Kepiting, eh dianter nya malah Horfun Cumi Saus Pedas yang rasanya biasa aja. Gak pedas dan hambar. Jadi kaget sama kondisi setelah melakukan pemesanan. Saya juga kecewa sama rasa main course nya.

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

Margarethamaru

Margarethamaru

51 Reviews • 189 Photos • A few months ago

3.0

IG: @helloimmaru (#marufnbstory) Lunch memesan horfun cumi saus pedas. Nunggunya cukup lama mungkin memang proses masaknya engga gampang. Pas datang disajikan dalam hotpot jadinya mesti menunggu agak reda panasnya ketika dimakan. Untuk rasa standart sih ni. Jatuhnya engga pedes dan ke arah asin. Kirain bakal pedas-asam manis gitu kalo tipikal seafood. Porsinya cukup besar tetapi lebih didominasi sama kwetiaunya ketimbang cumi-nya. Cheers!

+-3 more photos

Denna D. V.

Denna D. V.

53 Reviews • 131 Photos • A few months ago

4.0

Resto yang enak untuk kumpul bareng teman-teman. Tempatnya cozy. Kalau kesini paling suka pesan Horfun cumi saus pedas nya, enak banget mirip kwetiaw siram tapi rasanya lebih pedas dan segar. Kwetiaw gorengnya juga enak. Pelayanan staffnya lumayan cepat namun penyajiannya aga cukup lama. Untuk harga lumayan terjangkau.

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

Delicious food with lots of flavour and very well presented. Lovely atmosphere and friendly staff, would definitely recommend it. Worth a visit, food was delicious at a very reasonable price.


LZ

Lia Z.

1546 Reviews • 641 Photos • A few months ago

4.0

I like the ambience of this place...it’s so Indonesia. Reminds me of the indonesian resto when i was young child. A little bit vintage. The food was well presented, the taste is good. So yummy in my taste.

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

07.00 - 00.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Peranakan
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622125554389

Address

fX Sudirman, Lantai F1, Jl. Jenderal Sudirman, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?