PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Gambir / Gajah Mada / Richeese Factory - Gajah Mada Plaza

Richeese Factory - Gajah Mada Plaza

Fast FoodGajah Mada, Jakarta Pusat
Share via
(28)
4.6/5 (25)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

3 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.6
Food
4.4
Ambience
4.3
Service
4.4
14 Reviews
RR

Riani R.

95 Reviews • 320 Photos • A few days ago

3.0

Aku suka banget sama richeese 😍 Aku pesen combo fire chicken lvl 3, combo fire wing lvl 3, combo fire chicken lvl 0 Semuanya suedaaaap. Pedes saus bbq nya Garing ayamnya Saus kejunya Sooo yummeeeehhhh Aku dapat minum juga aku pilih fruitarian yg kali ini rasa nanas, dengan harga @39k per paket aku dapat paket lengkap dan mengenyangkan ❤️ happie Tapi pelayanannya lama banget.. dengan antri org d dpan gue 3 orang aja gue kudu nunggu 30 menit + 🙈

+2 more photos
+2 more photos
+2 more photos
+2 more photos

Jessica Y.

Jessica Y.

187 Reviews • 573 Photos • A few weeks ago

5.0

Richeese factory, cobain kulit ayam. Cheese cracklings kulit ayam: ini the best menu mereka! Bayangin kulit ayam mereka yang crispy tapi gak tepung doang, porsinya lumayan banyak sampai bisa buat lauk nasi, dan disajiin sama saus keju khas mereka, enak kan!

+-3 more photos

Biteorbye

Biteorbye

135 Reviews • 283 Photos • A few weeks ago

5.0

Biteorbye? Bite. PEDAS YANG MENGGEMBIRAKAN This was an ojek online app delivery, so I cannot comment on the service and the ambience but just the food. Why you will love it ❤ 1. There is 1-5 level of spiciness for the wings. Personally, I enjoy not numbing my tongue when eating wings so level 1 is already okay for me. Not spicy but you can taste the flavour of the wings. 2. Cheese sauce provides the antidote for spicy wings, it brings the savory sweetness which the wings need for a dipping. 3. Potato wedges are awesome! It's sweet and the soft texture makes it enjoyable to eat with the wings. What could be improved 🙏 The combo meals are usually with iced tea/pink lava. Would be great if there were a soft drink option. Wings go well with soda! Place: Richeese, Gadjah Mada Plaza Menu: Combo meal (4 wings) 8.8/10 Potato wedges 8.6/10

+-3 more photos

A

Andri

121 Reviews • 184 Photos • A month ago

4.0

Lunch with hungry cheese box & fire potato pom pom Crispy fried chicken dengan saus manis pedas & kentang goreng nya enakk loh apalagi pas dicocol ke saus keju nya nikmat banget...

+-3 more photos

Michelle

Michelle

133 Reviews • 611 Photos • A few months ago

5.0

Lagi ngidam ayam goreng Richeese yang super garing kulitnya. Beli paket yang isi 3 pcs ayam, ini cuma Rp 25 ribu saja termasuk saus keju dan spicy sauce. Level pedes bisanpilih dari level 1 sampai level 5, enak puol. Aku pilih yang level 4, lain kali mau coba yang level 5 ah.. Saus keju nya enak, creamy banget, gurih asin, dicampur saus spicy nya mantab. IG : @mich.love.eat

+-3 more photos
1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • French Fries
  • Fried Chicken
  • Spicy Food

Dietary Restrictions

  • Halal

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62211500220

Address

Gajah Mada Plaza, Lantai 1, Jl. Gajah Mada No. 19-26, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?