PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Riung Sunda - Central Park

Casual DiningCentral Park Mall, Jakarta Barat
Share via
(8)
3.2/5 (9)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

10 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.2
Food
3
Ambience
3.6
Service
3.5
7 Reviews
DT

Diana T.

556 Reviews • 22 Photos • A few months ago

5.0

Harganya yang cukup terjangkau. Untuk menu yang paling direkomendasikan yaitu Cumi Cabe Ijo. Perpaduan rasa asin dan pedasnya benar-benar bikin nagih. Apalagi kalau dinikmati dengan nasi putih hangat.


LZ

Lia Z.

1546 Reviews • 641 Photos • A few months ago

4.0

Excellent! The chicken on the menu but was amazing! Pricey but worth the expense with an amazing view and excellent staff! Loved it! I had a dinner, will always gladly think back to.


SO

Satrio O.

5048 Reviews • 4 Photos • A few months ago

4.0

Resto ini cocok buat makan bersama keluarga, menu makanan disini lebih ke indonesian food khusunya masakan sunda, tempat nya nyaman dan tidak terlalu ramai, oke lah


Desriani E.

Desriani E.

298 Reviews • 809 Photos • A few months ago

1.0

Ini kenapa ya riung sunda yg dipacific place jg dulu sepi. Mungkin musti ganti chef nih.. biar masakannya lebih asoy biar nggak kalah sm resto sejenis yg tastenya lebih oke soalnya harganya kan di riung agak mahal biar balance gitu ● cumi bakar 1 biji (36k) rasanya biasa aja nothing special ● nasi bakar udang (28k) hambar ya udangnya sedikit, aku kurang berekspresi pas makan nya hehe ● udang bakar (22k) gede sih udangnya tp seperti kurang fresh aja gitu, prawn tiger kayanya nih ● es teh manis (13k)

+-3 more photos

TL

Tirza L. A.

4 Reviews • A few months ago

3.0

The food itself is average at most. It's expensive for what it's worth too. While the service and restaurant design is great, I saw baby cockroach crawling on the sofa. Sorry to say but I won't eat here again.

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Sunda
  • Indonesian
  • Fried Chicken
  • Fish
  • Rice

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622156985394

Address

Central Park, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen S. Parman, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?