PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Surabaya / Mulyorejo / Rumah Makan BMW

Rumah Makan BMW

Casual DiningMulyorejo, Surabaya
Share via
(11)
4.4/5 (7)

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.3
Ambience
3.8
Service
4
7 Reviews
AG

Angelia G.

95 Reviews • 119 Photos • A few months ago

5.0

PORSINYA WOWW BANYAK BANGET😍😍 dijamin kekenyangan kalo makan sendirian 1 porsi hehhee, rasanya enakk sih, harga oke, suasananya enak buat makan bareng temen/keluarga gitu, pelayannya cepett dan orangnya ramah"

+-3 more photos

R

Rivanna

1104 Reviews • 393 Photos • A few months ago

4.0

Lagi kepengen makan nasi campur Bali dan datang ke tempat ini, ternyata menu makanan lumayan lengkap dan mengenyangkan pastinya, karena porsinya juga cukup besar dan harga yang ramah di kantong


SY

Sisca Y.

73 Reviews • 109 Photos • A few months ago

4.0

. Nasi Campur BMW RM BMW (Bar Mangan Wareg). IDR 41.000 Category : non Halal Lauknya komplit, enak2 semua, dan porsi nasi nya juga besar, 1 porsi ini biasa eike makan berdua sama mama kalo saos tauco/sambel nya kurang, bs minta nambah (free). Pokoknya rasa dan porsi makanan ini worth it sama harga nya, puas dan kenyang deh. Kuliner yang wajib disambangi pas keSurabaya


AS

Andi S.

18 Reviews • 5 Photos • A few months ago

5.0

Mie UP nya normal seperti yang lain, namun nasi goreng jumbo nya bikin perut 4 orang bisa kenyang. Gak hanya kenyang tapi juga enak di lidah. Dengan kombinasi siobak dan jasio, nasi goreng merah menjadi menu yang paling sering saya makan.


Dianny G.

Dianny G.

331 Reviews • 39 Photos • A few months ago

3.0

Various chinese food menu available here. Its famous because of the huge portion. Suitable for eating together. Usually we order their fried rice and chicken menu

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

09.00 - 22.30

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fried Rice
  • Satay
  • Nasi Campur
  • Balinese
  • Noodle
  • Indonesian
  • Fried Chicken
  • Duck
  • Pork

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+6285103025030

Address

Jl. Raya Mulyosari Utara No.42, Surabaya, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
Need help?