PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Sate Ratu

Casual DiningMlati, Yogyakarta
Share via
(192)
4.7/5 (52)
Food
Outside
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.7
Food
4.6
Ambience
4.3
Service
4.6
38 Reviews
Icha S.

Icha S.

7 Reviews • 13 Photos • Yesterday

5.0

SULAWESI PUNYA SELERA!!! Enak bangetttt, rasa pedes sate merahnya passs 👍🏼👍🏼👍🏼 kulitnya ampun deh enak banget :'))) yuk orang sulawesi yg belum nemu makanan yang cocok di Jogja karena rasanya manis semua 😂 langsung aja ke Sate Ratu

+-2 more photos
+-2 more photos

DA

Dewa A. P. N. H.

5 Reviews • A Few Days Ago

4.0

Enak tapi kalau dikit aja porsinya, kalo banyak banyak cepet eneg. Tapi overall enak rasanya harga juga murah lokasi juga gampang dijangkau. Mantappppppppppp


Violita F.

Violita F.

29 Reviews • 23 Photos • A Few Weeks Ago

5.0

Satenya beneran seenak itu. SEENAK ITU. Kenyal, porsinya gede, bumbunya meresap. Pas dateng banyak turis WNA. Kalo ke sini harus cobain juga sate lilitnya juga yaaa

+-3 more photos

HN

Hadiati N. D.

1 Review • 3 Photos • A Month Ago

5.0

Though I'm such a must-nice-ambience-person, the venue was not bother me much because the taste was so so so worth it. It's located at food court across The Rich Hotel, kinda a place where students hang out etc named Jogja Food Court Paradise. I ordered sate merah, sate buntel basah, and ceker tugel. THIS IS A MUST VISIT RESTO IF YOU COME TO JOGJA!!! You can thank me later 👋🏻

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

Swastika P.

Swastika P.

2 Reviews • 4 Photos • A Few Months Ago

5.0

Buat kalian yg main ke Jogja jangan lupa cobain ini sate yg lain drpd lainnya , di Sate Ratu tmptnya di Jogja Paradise Food Garden .. Bnyk org blg blm ke Jogja klo blm ke Sate Ratu , tp klo gw enggan pindah dr Jogja krn di Jogja ada Sate Ratu ..😁😁

1
2
3
8
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

11.00 - 21.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Soup
  • Satay
  • Indonesian
  • Rice

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+628155556666

Address

Paradise Food Court Jl. Magelang KM.6 , Yogyakarta , Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
Need help?