PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Kebayoran Baru / Petogogan / Senopati / Sec Bowl by Rius - Senopati

Sec Bowl by Rius - Senopati

Special Offer
Casual DiningSenopati, Jakarta Selatan
Share via
4.4/5 (52)

Menu


Special Offers from Sec Bowl by Rius - Senopati

  • Rp100.000 Voucher

    Booked by 203 people
    Save 27%
    Rp 100.000Rp 72.500
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.4
Food
4.8
Ambience
4.2
Service
4.5
23 Reviews
T

Thalia

986 Reviews • 259 Photos • A Week Ago

4.0

Salted egg chicken nya porsi nya pas ga terlalu besar maupun ga terlalu kecil nyaman di perut dan nyaman di kantong deh.. apalagi di tambah ada promo dari traveloka.. hehehe

+-3 more photos

AP

Aisyah P.

4 Reviews • 1 Photo • A Few Weeks Ago

5.0

Pilihan menu2 di sini kebanyakan ricebowl dengan pilihan beraneka ragam protein seperti salted egg chicken, kungpao chicken, spicy thai basil chicken, dan ikan balado. Namun kali ini saya hanya mencoba menu favorit saja, the one an only Salted Egg Chicken Ricebowl. Bagaimana rasanya ya? Ternyata bumbu telur asin nya pas dan tidak asin, namun masih mendapatkan karakter tekstur dari telur asin. one of my favourite!

+-3 more photos

DH

Dhea H.

1 Review • A Few Weeks Ago

5.0

Terrrrrrrr- recommended bgt,yg kesini harus nyoba ini pokoknya titik.dijamin ketagihan sampe rumah kalian bakal kebayang2 rasa makanan ini sampe kebawa mimpi rasanya tuh,love it❤️


Fahreza A. P.

Fahreza A. P.

4 Reviews • A Month Ago

2.0

This place is quite strategic. However, don't expect anything more about this atmosphere and place. There is only 1 semi-container block in front of the photo studio. Maybe there are only a few dine-ins. However, the food menu offered is according to the price. Good enough to try first.


Worthyourvisit

Worthyourvisit

71 Reviews • 166 Photos • A Few Months Ago

5.0

One of the best salted egg we’ve ever had by far in town! Suka banget sama salted egg nya sec bowl, porsinya banyak bgt, salted egg nya sama sekali gak bikin eneg, gurih bgt dan potongan daging ayamnya besar-besar. Daging ayamnya crispy tp juicy di dalem. Tambah enak lg kl pake telur setengah mateng. Asli enak banget!!! Wajib coba dan pastinya aku bakal pesan lagi 😋 😋

+-3 more photos
1
2
3
5
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 21.30

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Rice Bowl
  • Salted Egg
  • Indonesian

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622127518053

Address

Jl. Cikajang No.12, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Takeaway
Need help?