PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Pasar Minggu / Jati Padang / Pejaten Village (Penvil) / Secret Recipe - Pejaten Village

Secret Recipe - Pejaten Village

Casual Dining | Group DiningPejaten Village (Penvil), Jakarta Selatan
Share via
(9)
4/5 (5)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4
Food
4.2
Ambience
3.6
Service
4
4 Reviews
Khania

Khania

2515 Reviews • 42 Photos • A few months ago

4.0

Menu nya lengkap.. mulai dari starter, salad, menu utama, sampai kids meal ada semua.. noodle tom yum nya enak.. kuah nya seger.. utk chicken karage agak berminyak, tapi cukup crunchy


M

Mille

27 Reviews • A few months ago

4.0

Kue nya enak banget,lembut. .jadi bikin nagih .harga nya juga terjangkau banyak juga variant rasa nya.pokok nya recommended banget deh.gak kalah sama kue yang ada di luaran sana


SW

Sri W.

1568 Reviews • 7 Photos • A few months ago

4.0

Paling enak menu disini sih Laksa Singapore. Laksa Singapore ini disajikan dengan kuah santan kuning kental yang enak. Rempahnya terasa tajam dan kaya cita rasa. Penggunaan lengkuas dan udang kering yang ditumbuk membuat kuah-nya menjadi tidak membosankan. Tahu pong kecil-kecil yang terendam di dalam kuahnya terasa sangat pas sekali. Udangnya masih segar, walaupun kepalanya tidak dilepas dari badannya. harganya lumayan murah sekitar Rp 45.000.


Andrika N.

Andrika N.

912 Reviews • 2204 Photos • Last year

4.0

Lagi pengen makan Ayam buat dinner, kepikiran Chicken Cordon Bleu eh ternyata sold out. Akhirnya milih another recommended chicken dish, Grilled Mushroom Chicken - Grilled Chicken with Mushroom Brown Sauce, Herb Rice, and Fresh Garden Salad. Surprisingly ENAK! Ayamnya empuk dan tasty terlebih karena Mushroom Brown Saucenya. Best of the bestnya adalah Herb Rice! Nasinya berasa Black Peppernya, enak bangettt!

+-3 more photos

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 21.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Fried Rice
  • Cake
  • Pasta
  • Asian

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62217823265

Address

Pejaten Village, Lantai Ground, Jl. Warung Jari No. 39, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?