PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Seigo

Casual DiningGubeng, Surabaya
Share via
(8)
Food
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
Food
0
Ambience
0
Service
0
1 Reviews
NZ

Nena Z.

37 Reviews • 102 Photos • A Few Months Ago

5.0

Ga tau lagi harus ngomong apa soal Seigo karena semua sushinya bener2 enak dan segar. Khususnya yang salmon nigiri sih, potongan salmonnya besar daripada resto sejenis, dan warna dagingnya bener2 oranye segar. Enak dipandang mata hehehe. Pesen juga salmon teriyaki, jadi dibakar dulu pake alat torch gitu biar kerasa smoky trus dikasih saus teriyaki deh. Rasanya gurih gurih manis. Trus nyoba juga tuna Inari sushi dan gunkan sushi. Inarinya seperti biasa manis dong ya tapi ngangenin. Trus gunkannya sih OK OK aja but not special. Minumnya es teh aja lah hahaha. Btw makan sebanyak ini tetep nggak kenyang sih meskipun habisnya ada kali diatas 100k :(

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

Restaurant Details

Opening Hours

Info Not Available

Dishes & Cuisines

  • Japanese
  • Rice
  • Ramen
  • Asian
  • Soup
  • Salad
  • Sushi
  • Fish
  • Udon
  • Rice Bowl

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62315941631

Address

Jl. Manyar Kertoarjo No.91, Surabaya, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • WiFi
  • Parking
  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • Accepts Reservation
Need help?