PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Gambir / Gajah Mada / Selvy Manisan Jambu Bangkok - Gajah Mada Plaza

Selvy Manisan Jambu Bangkok - Gajah Mada Plaza

Quick BitesGajah Mada, Jakarta Pusat
Share via
3.5/5 (2)

Menu

Reviews

3.5
Food
3.5
Ambience
3.5
Service
3.5
2 Reviews
Tiffany P.

Tiffany P.

64 Reviews • 93 Photos • A Few Months Ago

3.0

Ini dia jajanan Jambu Bangkok favorit aku kalau lagi jalan di mall. Biasanya mereka jualan di stand yg kecil. Nah untuk seporsinya, harganya cukup bersahabat, hanya IDR 18K. Hari ini, aku pesen yang rasa original pedas dengan palm sugar. Potongan buah jambunya juga tidak pelit, semuanya fresh dan banyak airnya. Untuk sausnya sih rasanya nano, manis asem dan pedes gitu, yah mirip sih kaya rasa khas rujak. Tapi enak kok, bener-bener buat melek karena emang seger pas disantap dengan buah jambunya.

+-2 more photos
+-2 more photos

CA

Chiko A.

1062 Reviews • 10 Photos • A Few Months Ago

4.0

Selvy itu rasanya seger & kriuk jambunya gitu, apalagi kalau di cocol pakai bumbu gula merahnya yg manis2 plus bumbu buahnya yg asin2 pedes, enak bgt, bikin nagih. Enak pokoknya

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Desserts
  • Healthy

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

Info Not Available

Address

Gajah Mada Plaza, Lantai Ground, Jl. Gajah Mada No. 19 - 26, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Takeaway
Need help?