PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Shin Men

Casual DiningParis Van Java (PVJ), Bandung
Share via
(71)
4.7/5 (11)
Food
Ambience
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.7
Food
4.6
Ambience
4.1
Service
3.9
7 Reviews
EY

Eko Y. W.

5 Reviews • 10 Photos • A few weeks ago

5.0

soup Aka ShinMen-nya enak, ga terlalu pedas, ramen-nya lembut, harga start from 60k terpisah antara soup dan toping, harga sesuai dengan rasa...worthed to taste!

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

Had a very nice meal at Shin Men, katsu was excellent and both the ramen and green tea leaves were very tasty. Excellent service and very nice surroundings - would highly recommend.


Hendy C. C.

Hendy C. C.

595 Reviews • 2301 Photos • A few months ago

5.0

Hampir tiap tahun selalu menyempatkan makan di ShinMen apalagi kalau mereka sedang adain promo seperti menu baru, anniversary, opening/reopening, dan lainnya. Menu makanan jepang disini beragam jadi ga bosan gitu biarpun sering kesana.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

Chandra R.

Chandra R.

38 Reviews • 1 Photo • A few months ago

5.0

Shin men itu tempatnya buat ramen aja sih rasa kuah emang enak banget menurut saya emang enak banget tapi service nya agak lama dan tempatnya agak sempit but yang penting ramennya


SO

Satrio O.

5048 Reviews • 4 Photos • A few months ago

5.0

Tempat makan jepang yang bisa jadi alternatif nih di bandung, porsinya juga banyak dan rasanya yang enak banget, katsunya dan ramen nya mantap, recommended place

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Soup
  • Ramen
  • Tempura
  • Sushi
  • Japanese
  • Yakiniku
  • Katsu

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622282063728

Address

Paris Van Java, Lantai Ground, Jl. Sukajadi No.131 - 139, Bandung, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?