PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Barat / Taman Sari / Glodok / Sichuan Palace - Gajah Mada

Sichuan Palace - Gajah Mada

Casual DiningGlodok, Jakarta Barat
Share via
(9)
4/5 (4)

Menu

13 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4
Food
4
Ambience
3.8
Service
3.5
2 Reviews
RR

Riani R.

50 Reviews • 116 Photos • A Few Months Ago

5.0

Dinner? Aku makan malam di sichuan palace malam ini Pesan : Fried chicken in sichuan style 108k Ini sala satu menu favourite akoh kalo makan disini, bumbunya endes berasa banget, pedes, asin, gurih, sedap And satu lg hr ni pilihannya jatuh ke sauteed beef with lao ganma black bean sauce 108k, Ini juga enak, cuma a bit oily yah jadi kudu disingkir2in dulu minyaknya , yah tp masakan sichuan emang banyak minyaknya siiihhhh.. Ini beefnya empuk bingit, enak deh, uda gitu bumbunya pun menyerap jadi sedaaap , Ambience suasanya juga ya okela, mewah Cm aku ga suka makan disini gegara kalo abis makan bajunya jd bau masakan aja sih, kalo dr segi rasa sih ini resto enak masakannya #rianiyumzone #foodie #foodjkt #sichuanpalace #ayam #sapi #sauteedbeef #friedchicken #sichuantaste #kulinersichuan #kulinerjakarta

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

TS

Tjhin S.

1 Review • Last Year

4.0

Delicious hotpot feeling really eat in china, many variants foods with good service, I hope can visit Sichuan palace in apartment mediterania gajah mada again later!

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

12.00 - 04.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Seafood
  • Chinese
  • Fish
  • Pork
  • Shrimp

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+622163875177

Address

Apartemen Mediterania Gajah Mada, Jl. Gajah Mada No. 175, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Parking
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?