PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / Signatures Restaurant at Hotel Indonesia Kempinski

Signatures Restaurant at Hotel Indonesia Kempinski

Fine DiningGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
(938)
4.6/5 (27)
Food
Ambience
See all photos

Menu

12 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.6
Food
4.6
Ambience
4.7
Service
4.5
20 Reviews
Yuliyana

Yuliyana

127 Reviews • 365 Photos • A few months ago

4.0

Waktu itu dinner bareng teman-teman kantor disini dan memanfaatkan promo buy 1 get 1 pake kartu kredit BCA berhubung teman gue punya 3 kartu kredit yang bisa dipake :P Kesan pertama pas masuk ke restonya tuh mewah ya. Tempatnya luas dan ada kids playground juga. Dari mulai masuk restaurant, sudah mulai disambut dengan tersaji section-section buffetnya, dari Japanese Food, Chinese Food, Indonesian Food, Salad, Dessert and many more :) Yang paling berkesan buat gue sampai sekarang tuh ya Indonesian Food nya itu loh! Ntah berapa kali gue bolak balik ke section ini buat nambah. Enak enak semua menu indonesianya! Terus saladnya juga ok punya, pilihan dressingnya banyak, sayurannya fresh dan ada seafoodnya fresh banget. Bagian Japanese Food nya ada sushi dan sashimi. Gue cobain salmonnya doang, enak dan fresh juga loh. Sayang sih di setiap section buffet nya gak terlalu banyak pilihan. Yang paling mending emang cuma di bagian indo food. Bagian dessertnya juga dikit banget piihannya. Cake-cake nya gak banyak dan tempatnya pun sempit untuk dessert.. DI sebelah display cake ada gelato loh. Cukup ok kok rasanya. Overall untuk harga segitu (buy 1 get 1), worth it kok. One of good 5 star hotel buffet, IMO.

+5 more photos
+5 more photos
+5 more photos
+5 more photos

Indra M.

Indra M.

701 Reviews • 1742 Photos • A few months ago

5.0

Signatures Restaurant menyediakan berbagai jenis kuliner nusantara dan internasional. All You Can Eat dgn harga premium. Pilihan makanan lumayan banyak. Dari segi rasa menurut saya enak tapi ga terlalu spesial, lalu bahan-bahannya tentu fresh, standard 5 star hotel. Sashimi, sushi, dimsum, another chinese and western food semuanya bisa saya nikmati. Yg ga boleh dilewatkan tentu saja Bubur Ayam... ini MUST TRY! Rasanya wow dan probably the best chicken porridge yg pernah saya makan. Condiments ada ayam suwir, cakwe, abon, kacang tanah goreng, telur ayam, kerupuk. Jangan lupa menikmati dessert lokal dan internasional yg bikin lapar mata... Servicenya bagus, ambience super nyaman, dekorasinya modern.

+-3 more photos

Henry S. H.

Henry S. H.

253 Reviews • 141 Photos • A few months ago

5.0

Stayed at the hotel over Xmas. The breakfast buffet was good. There was ample selection of Chinese, Indonesian, Western and even Indian dishes. You also have large selection of pastries and fruits. Unfortunately the line was really long. Just to get into the restaurant took almost half an hour at 9am because the hotel was super packed.

+-3 more photos

DB

Daniel B. M.

134 Reviews • A few months ago

4.0

Great selections, one of my favorite buffet restaurant, especially for brunch. They serve many dining styles, western, japanese, indonesian etc. They have a great service and hospitality. Nice


YP

Yustycia P.

2273 Reviews • A few months ago

5.0

Komplit banget manu makanan disini. Walaupun harganya mahal tapi memang kualitas bintang lima. Pelayanannya suer keren. Saya suka ikan gurame gorengnya. Renyah.

1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

18.00 - 22.30

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Burger
  • Congee
  • Indonesian
  • Steak
  • Asian
  • Lamb
  • Meat

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$$> Rp500k/person

Phone Number

+622123583898

Address

Hotel Indonesia Kempinski, Jl. M.H. Thamrin, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Parking
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
SHOW MORE
Need help?