PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Spice by Chris Salans - Ubud

Special Offer
Casual DiningJalan Raya Ubud, Gianyar
Share via
(886)
4.7/5 (6)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Special Offers from Spice by Chris Salans - Ubud

  • 2 Course Set Menu for 1 Person

    Booked by 24 people
    Save 18%
    Rp 195.700Rp 160.474
  • Bronze Package for 1 Person

    Booked by 7 people
    Save 33%
    Rp 314.600Rp 210.782
Download Traveloka App now to start your food adventure!SHOW MORE (2)
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.7
Food
4.7
Ambience
4.3
Service
4.5
5 Reviews
IW

I W. K.

3 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Good place in the heart of Ubud with nice food, nice music, feel the difference when inside..staff are friendly, beautiful interior.. Definitely will visit again when I come to Ubud - Bali


KM

Kadek M. D. C.

993 Reviews • 13 Photos • A Few Months Ago

4.0

Untuk yang suka beraneka ragam bumbu dan sambal di sekitar ubud cocok buat kesini dengan keluarga. Pelayanan juga cukup baik, tidak menyebalkan, ramah, dan sopan


EN

Elyta N.

2 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Susah untuk parkir mobil, tempat bersih, harga sesuai kualitas, , waitress ramah sekali, pelayanan bagus dan cepat. Terima kasih pelayanan nya.. Saya puas dengan pelayanan nya.


Dina A. N.

Dina A. N.

1503 Reviews • 18 Photos • A Few Months Ago

4.0

Restaurant yang satu ini sama sama dikelola oleh chef chris salans, doi udah terkenal dengan Restaurant yang lain yaitu mozaic. Wow kan. Mungkin belum bisa ke mozaic, bisa cobain dulu spice haha. Enak banget kok jugaan


S

Salim

303 Reviews • 991 Photos • A Few Months Ago

5.0

Mampir ke salah satu underated resto yang kayaknya di Ubud, kenapa aku bilang underated? Karena i think restoran ini harusnya dapat pengakuan lebih disini. Tempatnya memang tidak terlalu luas namun memiliki dekorasi yang unik. Di dalamnya juga ada bar kecil dan i don't lie kalau COCKTAILNY mereka super banget rasanyadan beneran aku mau balik lagi untuk ini. Untuk makanannya beberapa highlightnya: 1. spice salad Gosh probably one of the best salad i ever had ya. Aku tuh ga suka sama namanya sayuran but this one emang exception deh. Rasa sayurannya segar dan sausnya juara 2. Pan seared barramundi, kemangi dan kenari nuts Ini juga barramundinya enak banget dan fresh plus lembut juga, Buat yang gatau barramundi itu apa kayak ikan kakap gitu dibikin dalam bentuk salmon. Sebenarnya banyak banget makanan yang aku pesen dan semuanya memorable banget. Pelayanan staffnya juga ramah dan chefnya juga ramah banget. Bakal balik kesin kalau ke ubud

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

08.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Fusion
  • Western
  • Burger
  • Shrimp
  • Asian
  • Fish
  • European

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+623614792420

Address

Jl. Raya Ubud No. 23 , Bali, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Baby Chair
  • Parking
  • Serves Alcohol
  • WiFi
Need help?