PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Starbucks - Central Park

Cafe | Quick BitesCentral Park Mall, Jakarta Barat
Share via
(18)
4.2/5 (22)
Food
Ambience
See all photos

Menu

3 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.2
Food
4.2
Ambience
4.1
Service
4.1
17 Reviews
MS

Maria S. J.

240 Reviews • 611 Photos • A Few Months Ago

4.0

[ STARBUCKS ] Baru kali ini tertarik sama seasonal menu mereka. Langsung cus cobain sebelum sold out. Winter beverage, greentea oat latte. Waw minta sub ke susu nonfat like always. Enak tapi jadinya kayak greentea latte biasa. Gak ada rasa oat nya sama sekali. Spinach Cheese, nah ini puff pastry dengan isian spinach cheese yg menurut aku generous banget. Bukan jadinya cengli ya, harusnya puff pastry nya lebih gede lagi. Biar bisa balance sama spinach cheese nya dan harganya.

+-2 more photos
+-2 more photos

D

Dini

2569 Reviews • A Few Months Ago

5.0

An out of this world coffee shop and coffee experience. Exquisite service and the ambiance and look and feel is world class. A must visit destination when next you are in neighborhood.


MI

Meutia I.

1025 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Selalu suka dengan rasa kopinya. Nyobain mocha frappucino nya ternyata rasanya sama enaknya dengan varian lain, komposisinya pas. Tempatnya juga asyik buat ngopi, servicenya bagus.


LZ

Lia Z.

1549 Reviews • 641 Photos • A Few Months Ago

4.0

Smoothies, juices and coffee is amazing. Great vibe and fantastic customer service. Great food and coffee. Such a gorgeous space too!! Definitely the perfect breakfast or coffee break spot while in Jakarta.


LY

Lidya Y.

425 Reviews • 1639 Photos • A Few Months Ago

4.0

Starbucks ini lokasinya di dalam sogo, sebelahnya jamba juice. Tempatnya cukup cozy, ada outdoornya yang langsung menghadap ke garden/ tribeca park. Servicenya ok. Gw kesini beli all time favorite gw cheese quiche, sama coba menu baru molten chocolate cake frapuccino. Kalau cheese quiche nya jelas selalu enak dan cheesy banget. Suka banget sama quiche di starbucks. Molten chocolate cakenya biasa banget, rasanya kaya ice chocolate biasa dan rasa sirupnya berasa sekali, manisnya bikin puyeng. Next time kalo ke stabuck pesen minuman yang uda pasti enak aja deh males coba menu baru yang belum tau enak atau engganya.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos
1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Coffee & Tea
  • Sandwich
  • Cake

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622156985605

Address

Central Park, Lantai Ground, Jl. Letjen S. Parman, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Smoking
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?