PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bandung / Dago / Starbucks - Dipatiukur

Starbucks - Dipatiukur

CafeDago, Bandung
Share via
(8)
4.5/5 (13)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.6
Ambience
4.6
Service
4.3
13 Reviews
D

Dwintast

3 Reviews • 2 Photos • A month ago

3.0

Tempat gak terlalu besar. Ada satu meja tengah yang bisa digunakan bersama sama. Untuk menu sama seperti yang lain. Kalau lagi ada promo suka banyak banget yang ngantri bahkan sampai keluar antriannya


D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

What do you expect while enjoying coffee, this place covers everything, good place with cozy interior, each room has different layout and design, perfect croissant. Price also manageable. Dont be here during lunch, they dont serve heavy meals.


KE

Kevin E.

501 Reviews • A few months ago

4.0

Dekat dengan unpad dipatiukur, asik untuk nongkrong apalagi untuk mahasiswa sambil ngerjain tugas karena tempatnya cozy. Harga mah sama aja sama starbuck lainnya, rasanya juga sama. Hot coklat paling favorite.


Hendy C. C.

Hendy C. C.

595 Reviews • 2312 Photos • A few months ago

4.0

Selalu antusias nih buat ikutan acara yang diadakan sama Starbucks soalnya banyak pelajaran dan pengalaman menarik yang didapat selain tentunya penuh dengan hadiah juga.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

Mariane F.

Mariane F.

444 Reviews • 1528 Photos • A few months ago

5.0

Bnr aja .. di mana pun asal ketemu starbucks harus selalu mampir .. apalagi cake dan roti nya yang bikin kangen .. manis cake nya yg pas . Juga cita rasa khas nya itu yg slelau melekat di hati .. memang harga 35.000an tp ok lah .. worth it buat saya ..

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

07.30 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Sandwich
  • Cake
  • Juice
  • Desserts
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

  • Halal

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622220450009

Address

Jl. Dipati Ukur No.42, Bandung, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Baby Chair
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?