PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Sudirman / Starbucks - IDX

Starbucks - IDX

Cafe | Quick BitesSudirman, Jakarta Pusat
Share via
(9)
4.3/5 (9)
Food
Ambience
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.3
Food
4.2
Ambience
4.1
Service
4.3
6 Reviews
Dzuhrisyah A.

Dzuhrisyah A.

150 Reviews • 175 Photos • A few months ago

4.0

Ada promo dari line buy 1 get 1 khusus grande. Gua mesen vanilla cream dan caramel cream. Untuk rasanya sih enak creamnya berasa gitu. Terus gua iseng tambahin bubuk coklat biar ada rasanya gitu wkwk

+-3 more photos

Widya K.

Widya K.

1186 Reviews • 25 Photos • A few months ago

5.0

Tuna cheese gandum + greentea frappenya = duet maut deh tempatnya asik untuk nongkrong, lokasinya lumayan mudah aksesnya, menunya beraneka ragam dengan harga yang terjangkau, pelayanannya cepat


SF

Sondang F.

304 Reviews • A few months ago

4.0

Tuna cheese gandum juga enak. Fresh from the oven pastinya mantap rasanya. Isi tuna di seluruh permukaan tengahnya, kejunya yg gurih dan melar serta pepper ijo dan merah membuat indah presentasi makanan ini, karena adanya perpaduan warna-warni dr pepper nya. Rasanya krenyes-krenyes karena peppernya ditambah gurih dari tuna yg bercampur keju. Nom.. Nom.. Klo utk tempat nya, selalu nyaman, ada WIFI yg cukup cepat dan membantu meringankan pekerjaan dan pelayanannya cukup ramah.


D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

This place is a great, friendly, little spot to grab high quality cup of coffee.It's certainly worth going to for a take away or stay in coffee. It's OK for food, but coffee is firmly its strength.


CA

Chiko A.

1069 Reviews • 9 Photos • A few months ago

4.0

Pilihan tempat ngopi yang favorit, dolce asian lattenya mantap banget, kayanya sering banget beli rasa yang ini. Tapi rasa lainnya tetap rekomen kok. Staffnya baik

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Sandwich
  • Cake
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

  • Halal

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622175901384

Address

IDX Tower 2, Lantai Ground, Jl. Jenderal Sudirman, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?