PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Surabaya / Wonokromo / Starbucks - Surabaya Town Square

Starbucks - Surabaya Town Square

CafeWonokromo, Surabaya
Share via
(26)
4.4/5 (14)
Food
Other
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.4
Ambience
4.4
Service
4.3
14 Reviews
P

Puspita

125 Reviews • 129 Photos • A few months ago

5.0

Nyobain 2 kue nya starbucks secara random ternyata seenak itu😭 manisnya pas sih dan ga bikin eneg kalo cuma beli seporsi. Tempatnya cocok bgt buat nongkrong apalagi disini buka sampe tengah malam

+-3 more photos

M

Melisa

28 Reviews • 40 Photos • A few months ago

4.0

Jaman kuliah s1 dulu suka ke tempat ini buat ngerjain tugas wifi kenceng soalnya, apalagi kalo uda dapet reward bisa tuker dengan segala macem minuman mereka pake resep sendiri juga boleh tapi menu klasik ini selalu favorit its javachip frapuccino

+-3 more photos

Widya K.

Widya K.

1186 Reviews • 25 Photos • A few months ago

5.0

Menu favorit tetep greentea frappe dan caramel machiatonya tempatnya asik untuk nongkrong, lokasinya lumayan mudah aksesnya, menunya beraneka ragam dengan harga pas


D

Dini

2573 Reviews • A few months ago

5.0

The style is very good coffee shop, the coffee is very fragrant, the latte is very beautiful! Toast is also very good taste and western style, you can choose! The location is easy to find!


Rizmawati

Rizmawati

2317 Reviews • 42 Photos • A few months ago

4.0

Cobain menu mereka yang coconut strawberry bliss... nyegeriin banget siih.. ada manis nya, ada asem seger nya juga.. di atasnya pakai whiped cream.. cocok dinikmati siang siang begini

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Sandwich
  • Cake
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

  • Halal

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62315632127

Address

Surabaya Town Square, Lantai 2, Jl. Adityawarman No. 55, Surabaya, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Baby Chair
  • Parking
  • Takeaway
  • Wheelchair
  • WiFi
Need help?