PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Starbucks - Tomang

CafeTomang, Jakarta Barat
Share via
(13)
4.4/5 (20)
Food
Other
See all photos

Menu

2 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.2
Ambience
4.2
Service
4.1
14 Reviews
AE

Andrea E.

24 Reviews • 71 Photos • A Few Days Ago

4.0

Ice carcara machiato grande 66k Tasty and strong coffee.. the quality of cup really nice with flowers design.. places quite comfortable and speedy WiFi.. Came here in the morning and a lot of people came here aswell, since there are office here.

+-2 more photos
+-2 more photos

SF

Sondang F.

304 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Almond croissant nya merupakan pilihan yg paling banyak diminati konsumen lainnya. Kadang-kadang sehabis pulang kerja, suka ga kebagian croissant ini. Tekstur luarnya yg renyah dan Krispy tapi lembut di dalamnya membuat 2 tekstur yg berbeda dalam 1 menu. Yg bikin paling mantap adanya irisan kacang almond di permukaan atas nya yg renyah juga. Manisnya pas yg berasal dari gula bedak yg ditaburi di atasnya. Menu pilihan dan ga bakalan nyesel pesan ini.. Klo utk tempat nya, selalu nyaman, ada WIFI yg cukup cepat dan membantu meringankan pekerjaan dan pelayanannya cukup ramah.


D

Dini

2569 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Grabbed a quick takeaway coffee from their store. Coffee was really good and the croissant was one of the tastiest, buttery crispy croissants I’ve had. Staff were friendly and service quick.


Monika K.

Monika K.

119 Reviews • 478 Photos • A Few Months Ago

4.0

Wohooo it feels a lot like christmas. Siapa yang udah nyicipin menu2 spesial christmas dari starbucks ?? Bukan cuma menu nya aja, tapi cup2 nya aja uda spesial christmas. Liat nih hot caramel macchiatto yang gw pesen , gemes banget kan . Bikin makin gak sabar sama christmas nih. Hot caramel macchiato emang selalu jd pilihan gw nih, rasa manis dari caramel nya bercampur dengan kopinya cucok banget apalagi kalo ditambahin wiped cream makin bahagia nih minumnya.

+-3 more photos

CA

Chiko A.

1062 Reviews • 10 Photos • A Few Months Ago

4.0

Tempatnya bersih dan luas, jd bikin kita nyaman untuk ngopi disini. Suka dengan yg dark mocha hot, rasa mochanya nendang banget dan manisnya pas. Pelayanannya juga baik

1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

08.00 - 22.30

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Coffee & Tea
  • Sandwich
  • Cake
  • Desserts

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62215660904

Address

Jl. Tomang Raya No. 25, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Smoking
  • WiFi
  • Parking
  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
Need help?