PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Sushi Hiro - Senayan City

Casual DiningSenayan City (Sency), Jakarta Selatan
Share via
4.5/5 (43)
Food
Ambience
See all photos

Menu

56 more pages

Reviews

4.5
Food
4.5
Ambience
4.7
Service
4.4
28 Reviews
Margarethamaru

Margarethamaru

51 Reviews • 189 Photos • A month ago

5.0

IG: @helloimmaru (#marufnbstory) Selaluu jatuh cinta sama tempat, makanan dan pelayanan disini. Pelayanannya cepat, ramah dan mantau minuman kita banget kalau keabisan pasti ditanyain refillnya 👌🏻 Dan buat salmon volcano rollnya selalu menjadi all time fav buatku dan kali ini mencoba menu salmon aburi roll untuk rasanya creamy, crunchy dan moist dari salmonnya uda paling terbaik, cheers!

+-2 more photos
+-2 more photos

A

Andri

122 Reviews • 185 Photos • A few months ago

5.0

Disini aneka sushinya enak dan disajikan dengan wadah yang unik. Untuk sushi biasa disajikan dengan tangga berurutan jadi menambah cantik tampilannya. Selain itu untuk anak2 menunya disajikan dengan wadah mirip kereta api cepat dijepang. Untuk rasanya tidak kalah dengan sushi yang ditempat lain.

+-3 more photos

MM

Maria M.

11 Reviews • 12 Photos • A few months ago

5.0

1. Makanan enak-enak 2. Penyajian sushi nya unik 3. Service nya bagus 4. Tempatnya oke banget.. unik dan bagus 5. Harga worth untuk rasanya. Gak nyesel makan di sini!

+-3 more photos

BS

Bunga S. R.

1 Review • 3 Photos • A few months ago

5.0

Sushi terrrrr enak yg pernah gue makan, bener bener nagihh pengen balik lagi balik lagi, walaupun jauh tetep harus kesini sih kalo lgi bm. Recommended parah sih ini

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

ST

Sebastian T.

253 Reviews • 329 Photos • A few months ago

5.0

Spaghetti at sushi restaurant? Yeap no issue on that when you go to sushi hiro. The japanese style italian food is oh so so good. The sauce is creamy and the seafood is fresh.

+-3 more photos
1
2
3
6
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Curry
  • Yakitori
  • Sushi
  • Japanese
  • Katsu
  • Meat

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622172782250, (021) 72782250

Address

Senayan City, Lantai 5, Jl. Asia Afrika, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Serves Alcohol
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?