PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Setiabudi / Lotte Shopping Avenue / Sushi Master - Lotte Shopping Avenue

Sushi Master - Lotte Shopping Avenue

Special Offer
Casual DiningLotte Shopping Avenue, Jakarta Selatan
Share via
4.8/5 (4)

Menu


Special Offers from Sushi Master - Lotte Shopping Avenue

  • Rp39.000 Aburi Salmon Roll Voucher

    Booked by 138 people
    Save 22%
    Rp 39.000Rp 30.420
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

4.7
Food
4.7
Ambience
4.7
Service
4.7
4 Reviews
SW

Shelly W.

5 Reviews • A few months ago

5.0

Overall okay. Sushi baru dibuat saat dipesan. Rasa cukup okay, harga pas di kantong berkat tambahan disc dari traveloka. Kalau menu lainnya bisa pakai berbagai promo app lain yg ada di sana


Fanny

Fanny

418 Reviews • 866 Photos • A few months ago

4.0

Tertarik nyobain sushi yang dijual per pc disini. Jadinya kita bisa mencoba berbagai jenis sushi tanpa harus beli 1 porsi full. Konsep resto sushi disini mirip dengan Sh*geru, beda nya ada etalase penghangat untuk sushi dan sumpit diberikan secara free, tetapi shoyu tetap harus bayar 1.000/pcs. Yang aku coba : 1. Ebi Furai (9k) Rasanya kurang menurutku.Gorengan nya terasa berminyak, sedangkan tingkat kesegaran udang nya masih ok sih. 2. Inari Salmon (9,5k) Ini super terjangkau menurutku. Sushi nya cukup besar dan rasa inari nya pun enak, ga manis berlebihan. Selain itu salmon nya lembut dan cukup fresh. Recommended nih. 3. Cheese Roll (9k) Rasanya not bad sih menurutku. Ada keju lembaran di bagian atas nya. Btw, harga di Sushi Master udah nett. So nggak ada tax maupun service tax tambahan sama sekali.

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Sushi
  • Asian
  • Japanese

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+622129889368

Address

Lotte Shopping Avenue, Lantai 4, Jl. Prof. Dr. Satrio, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
Need help?