PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Menteng / Kebon Sirih / Sushi Matsu - Menteng

Sushi Matsu - Menteng

Casual DiningKebon Sirih, Jakarta Pusat
Share via
(14)
4.4/5 (8)
Food
Ambience
See all photos

Menu

15 more pages

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.4
Ambience
4.2
Service
4.2
6 Reviews
DS

Darwin S.

52 Reviews • 46 Photos • A Few Months Ago

5.0

I like the ambience of the place and the food especially the ochazuke. I have tried several places in Jakarta and this is one of the many places that serves ochazuke using ocha not broth .


SW

Sri W.

1550 Reviews • 7 Photos • A Few Months Ago

4.0

Pesan menu Dry Ramen. Dari segi penampilannya saja akan membuat kamu mouthwatering seketika. Saat dirasakan, rasanya pecah banget di mulut. Gurih dan creamy bercampur jadi satu di lidah. 


SO

Satrio O.

5048 Reviews • 4 Photos • A Few Months Ago

4.0

Tempat makan ini menyajikan aneka menu japanese food dan varian menu nya cukup beragam dengan rasa yang enak, shushi nya mantap, harga nya cukup reasonable, patut dicoba


VJ

Vera J.

32 Reviews • 84 Photos • A Few Months Ago

4.0

Mendung gini bingung mau makan dimana yg enak ambiance nya terus enak pula rasanya? Kamu bisa ke Sushi Matsu nih di Menteng. . Tempatnya ala Jepang bget. Rasa dari tiap varian sushi maupun sashiminy pun persis loh seprti lg makan di Jepang. Nah ini salah satu favorit aku nih. Isinya ada salmon, tuna, shrimp, edamame, white trevally, tamago and also unagi. Beuh komplit, enak dan bikin kenyang!! Pada penasaran makanan apa yang enak tapi sehat ga bikin gendud??? Nah bisa cobain ni Matsu Salad. Salad satu ni isinya ada Salmon dan Tuna Sashimi yang fresh banget, selada, wakame dan diatasnya ada topping crispy potato yang bikin makin makyus aja salad satu ni. Yum!

+-2 more photos
+-2 more photos

Elisa P.

Elisa P.

8 Reviews • 7 Photos • Last Year

5.0

Good fresh Sashimi and Sushi in a comfortable environment to chill with friends. Especially love their salmon chirashi & chawanmushi. Located on the downstairs of the newer Cemara hotel

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

18.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Udon
  • Tempura
  • Sushi
  • Japanese
  • Katsu

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62213147587

Address

Jl. K.H Wahid Hasyim No. 69, Menteng, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Parking
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • Takeaway
SHOW MORE
Need help?