PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

TGI Fridays - Gandaria City

Special Offer
Casual DiningGandaria City (Gancit), Jakarta Selatan
Share via
(9)
4.2/5 (68)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

14 more pages

Special Offers from TGI Fridays - Gandaria City

  • 1 Portion of BBQ Beef Ribs for 1 Person

    Booked by 160 people
    Save 22%
    Rp 388.292Rp 302.867
  • Rp100.000 Voucher

    Booked by 2261 people
    Save 15%
    Rp 100.000Rp 85.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.2
Food
4.5
Ambience
4.4
Service
4.3
41 Reviews
F

Fendy

9 Reviews • 4 Photos • A week ago

5.0

Makanan enak, tempat nyaman ada pembagian smoking dan non smoking. Saya order seafood platter , bbq beef ribs, kids fettucine, kids bbq chicken (Nasi nya kurang enak), chipotle salad(highly recommended) Harga setelah pake voucher traveloka sangat worthed boleh sering2

+ more photos
+ more photos
+ more photos
+ more photos

Hence M. T.

Hence M. T.

2 Reviews • A few weeks ago

5.0

Sebelumnya2 kalau ke TGIF makan chicken steak karna ga bisa makan beef, skrg nyobain tuna steak rasanya mantap...apalagi dengan adanya promo di Traveloka makin sering ke TGIF


Saripudin

Saripudin

3 Reviews • 1 Photo • A month ago

1.0

Service bikin saya kecewa disini saya makan dan bayar pakai traveloka tapi mereka melayani dengan sangat cuek ,pelayan disini perlu traininng pelayanan jangan mereka pernah melihat customer dr penampilan mmg saya masuk kesana hanya dengan sendal jepit ,jujur sungguh kecewa saya makan disini kalau perlu jangan ada promo lagi deh disini . Kami disini bayar bukan gratis tolong pelayan disini mikirnya.


AN

Anggia N.

3 Reviews • A few months ago

4.0

The food is good, the staffs are friendly. They didn’t allow my son to order milkshake though due to low stock of ice cream, so the ice cream only available for desserts.


Rully V. P.

Rully V. P.

7 Reviews • 1 Photo • A few months ago

5.0

Ini sih langganan gak ada minusnya semua oke saya di kasih surprise pokoknya senang sekali di sini.terimakasih tgif gancit happy di hari bahagia pokoknya.makanan pun enak gak ada yang kurang deh

+-3 more photos
1
2
3
9
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 00.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Burger
  • BBQ
  • Fish and Chips
  • Steak
  • Pasta
  • Beer

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+622127515248

Address

Gandaria City, Lantai Ground, Jl. Sultan Iskandar Muda, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?