PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

The Edge

Special Offer
Bar & Lounge | Casual DiningKemang, Jakarta Selatan
Share via
(38)
4.5/5 (84)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Special Offers from The Edge

  • Rp150.000 Voucher

    Booked by 1561 people
    Save 32%
    Rp 150.000Rp 102.000
  • Lunch Package for 2 People

    Booked by 51 people
    Save 51%
    Rp 309.760Rp 150.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.5
Food
4.3
Ambience
4.5
Service
4.3
48 Reviews
CO

Clara O. R.

1 Review • 1 Photo • A Few Weeks Ago

4.0

Seneng banget bisa makan mevvah dengan harga terjangkau buat ngerayain moment special.. pokoknya gak rugi lah buat beli voucher Traveloka dulu sebelum makan makan enak..

+-3 more photos

TU

Traveloka User

3 Reviews • A Few Weeks Ago

3.0

makanan dan minumannya pricey, kurang sesuai dengan rasanya. Kolam renang kotor, jd bikin nafsu makan berkurang. Tolong maintenancenya dilakukan saat tdk ada customer. Liftnya sangat perlu di maintenance


Wenny M. A.

Wenny M. A.

9 Reviews • 6 Photos • A Few Months Ago

5.0

Pilihan winenya banyak, ga terlalu mahal juga, steaknya juga lumayan. Restaurantnya cocok buat nge date tapi sepi kurang ada music nya. Staff nya ramah2, pelayanan sangat baik.

+-3 more photos

MS

Miftah S.

1 Review • 1 Photo • A Few Months Ago

5.0

menunya enak, pelayanannya cepet, kalo mau tempat deket pool emg harus reservasi terlebih dahulu, karna kalo engga gabakal dapet. so far really good, thank you!

+-3 more photos

HS

Hendy S.

5 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Bangunannya udah gak sebagus di foto, tapi makanan nya enak. Service so so, kebayang mau foto foto keren disini tp pas sampe ternyata kaya ga ke urus gitu tempatnya, sayang padahal secara kalau dirawat keren bgt.

1
2
3
10
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

07.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Meat
  • Western
  • Burger
  • Soup
  • Salad
  • Indonesian
  • Steak
  • Pasta
  • Pizza

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$$Rp200k - 500k/person

Phone Number

+62217197989

Address

Kemang Icon Hotel, Lantai 5, Jl. Kemang Raya I, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Smoking
  • WiFi
  • Baby Chair
  • Parking
  • Valet
  • Accepts Credit Card
SHOW MORE
Need help?