PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bali / Badung / Kuta / Seminyak / The Fat Turtle

The Fat Turtle

CafeSeminyak, Badung
Share via
(1138)
4.8/5 (5)
Food
Ambience
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.8
Food
4.5
Ambience
4.5
Service
4
5 Reviews
Y

Yenny

12 Reviews • 23 Photos • A few months ago

5.0

Tempatnya mungil, selalu ramai.menyiapkan breakfast, snack, spaghetty dll Red velvet pancake highlight tempat ini Pelayanannya cepat Tempatnya tak jauh dari Biku

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

CA

Christian A.

5 Reviews • 5 Photos • A few months ago

5.0

Favorite place to relax in Bali, for breakfast or brunch. Their red velvet pancake is the must have menu. Ambience is good for someone that doesnt like crowded place. Staff and the owner is friendly

+-3 more photos

DF

Dhenaldi F.

625 Reviews • A few months ago

5.0

The fat turtle is basically one of the nicest place for coffee and pancakes on the island. The price itself is very affordable compared to other places and the staff is very friendly as well


LY

Lidya Y.

460 Reviews • 1409 Photos • A few months ago

4.0

Pas kesini gw agak ragu, tempatnya kecil, dan ternyata pas masuk memang beneran kecil, agak sempit, dan ruame banget pengunjungnya ga ada abisnya, untung gw sudah reservasi by phone sebelumnya. Interiornya sih memang simple tapi lucu juga. Servicenya bagus, harganya juga sangat terjangkau untuk daerah seminyak. Menunya cukup bervariasi dan cukup membingungkan karena keliatannya semua enak, kebetulan saat itu yang serve gw itu ownernya, jadi dia recommend menu2 andalannya yaitu :  -red velvet pancake : gila sumpah ini the best pancake i ever tried!! enak banget!! pancious lewat dah beneran, kalau ke bali kudu harus banget cobain ini!! - bakwan jagung diatasnya ada poached egg dan avocado, OMG ini juga the best bangett!! harus banget cobain ini, sumpah gw gatau bakwan jagungnya terbuat dari apa tapi beneran enak banget! - caramel pancake : basic pancakenya aja udah enak banget jadi mao dibikin original maupun red velvet sama2 enak banget! - berry cheese cake : enak juga tapi ga yang ampe amazing banget. - pulled pork sandwich : ini juga enak tapi sayang ga terlalu besar porsinya alias ga ngenyangin. - picolo : picolonya juga enak banget. pas banget rasanya. strong tapi tidak ada after taste pahit/asam di lidah. - salted egg muffin : enak  sih tapi gw kurang bgitu suka kalau cake/bakery dipakein salted egg.  overall kalau ke bali wajib pay a visit to this fat turtle. Sayang tempatnya biasa aja, kalau tempatnya ok mungkin gw kasih rating 5 nih, servicenya ok, harga dan rasa juga worth banget! next time ke bali gw pasti bakal nyempetin kesini buat pesen lagi red velvet pancake dan bakwan jagungnya!!

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

Dina A. N.

Dina A. N.

1505 Reviews • 22 Photos • A few months ago

5.0

Definitely one of the best Cafe in Seminyak. Meskipun kecil, somehow dia comfy banget. Aesthetic jelas dengan detail detail Cafe yang lucu. THE BEST PART NYA ADALAH RED VELVET PANCAKE NYA. OKE INI MAINSTREAM BUT INI MEMANG BENERAN ENAK BANGET WOW

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

08.00 - 18.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Burger
  • Sandwich
  • French Fries
  • Cake
  • Asian
  • Fusion
  • Healthy
  • Salad
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+628998912127

Address

Jl. Raya Petitenget No. 886A , Bali, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • Smoking Area
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?