PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Selatan / Kebayoran Baru / Senayan / Senayan City (Sency) / The Halal Guys - Senayan City

The Halal Guys - Senayan City

Casual DiningSenayan City (Sency), Jakarta Selatan
Share via
(36)
3.9/5 (33)
Food
Ambience
Outside
See all photos

Menu

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
3.9
Food
4.1
Ambience
3.4
Service
3.8
33 Reviews
E

Ellen

1104 Reviews • 393 Photos • A few months ago

4.0

Ini salah satu masakan Timur Tengah yang jadi favorit saya dan keluarga selain porsinya yang besar rasa masakannya juga enak bumbunya terasa rempah-rempahnya juga terasa juara deh

+-3 more photos

Indra N. H.

Indra N. H.

60 Reviews • 63 Photos • A few months ago

4.0

Ini juara banget sih😍😭❤️ jadi disini kalian bisa pilih sandwich atau platternya. Disini kita pesen big platter combo zyang isinya beef gyro dan chicken. Beef dan chickennya dipotong2 dan banyak bgt! Disajiin dengan nasi khasnya, mini salad, tortilla, dan saus mayo&chili. Semuanya bener-bener nyatu di mulut dan bikin kita nyuap terus😭 pantes aja di luar negeri ini laku karena selain halal dan ternyata emang enak! A must try guys!❤️

+-3 more photos

ST

Sebastian T.

253 Reviews • 329 Photos • A few months ago

3.0

The hype is overrated. I've never tried the new york halal guys buy if it taste the same as this one then it will be underwhelming. The sauce is not as bomb as other people mention as well.

+-3 more photos

MI

Meutia I.

1023 Reviews • A few months ago

4.0

Awal buka dulu, mereka antriannya panjang banget. Beruntung pas kemarin kesana sudah ga sepenuh dulu. Untuk nasu briyaninya aku cukup suka, tempatnya ga terlalu luas, untuk pelayanannya cepat


Rizmawati

Rizmawati

2317 Reviews • 42 Photos • A few months ago

4.0

Gyro platter regular nya lumayan banyak ternyata porsinya.. isian nya ada nasi salad gyro roti pita dan bisa pilih salah satu dari 3 sauce.. saya paling suka yang hot sauce

1
2
3
7
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Sandwich
  • Middle Eastern

Dietary Restrictions

  • Vegan

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622172782270

Address

Senayan City, Lantai 5, Jl. Asia Afrika No. 19, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?