PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Barat / Kebon Jeruk / The Harvest - Kebon Jeruk

The Harvest - Kebon Jeruk

Special Offer
BakeryKebon Jeruk, Jakarta Barat
Share via
(3)
4.6/5 (32)
Food
Ambience
See all photos

Menu

4 more pages

Special Offers from The Harvest - Kebon Jeruk

  • Black Cheese Cake for All Outlets

    Booked by 9 people
    Save 9%
    Rp 330.000Rp 300.000
  • Selected Whole Cake

    Booked by 110 people
    Save 12%
    Rp 400.000Rp 350.000
Download Traveloka App now to start your food adventure!
Learn More

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.6
Food
4.5
Ambience
4.5
Service
4.2
14 Reviews
Maria S. J. N.

Maria S. J. N.

279 Reviews • 740 Photos • A few weeks ago

4.0

[ THE HARVEST ] Order whole cake Magnifique dengan diameter 20CM. Rasanya choco dengan layer crunchy seperti ada biskuit atau kacang, enak! Decor untuk cake Magnifique ini juga cantik, white gold universal any occasion. Tempetnya pewe, ada cafe nya juga.

+-3 more photos

Remayda B. P.

Remayda B. P.

4 Reviews • 1 Photo • A few months ago

5.0

sering2 diskon kyk gini ya.... abis enak sih kue nya... kalau bisa dibanyakin menu pilihan diskon nya......................... biar lebih byk beli nya... 😘😘😘😘

+-3 more photos

Khodijah

Khodijah

2 Reviews • A few months ago

5.0

Cake the Harvest emang super super Nyummy dah ga ada tandingannya. Thanks Traveloka ...semoga nambah kuliner baru misal pizza HUT, KFC , dll...biar makin sering pake Traveloka buat kepraktisan belanja kuliner


IN

Irma N.

7 Reviews • 2 Photos • A few months ago

5.0

Perfect, pelayanan oke....redeem mudah, bahkan ditawarin apakah mau redeem kue yg slice, waah menarik banget promonyaa....semoga ada lagi promo yg lebih menarik di harvest. Mantaapp


N

Nurazizah

5 Reviews • 5 Photos • A few months ago

4.0

Take away dua cake di atas *Saya lupa namanya kalau gak slh Blueberry Cheese sm Ovomaltine Cheese Pelayanan baik dan ramah, tidak membeda-bedakan walau hanya pakai voucher. Saat Saya meredeem agak ramai pengunjungnya, jd sedikit menunggu untuk bisa bawa pulang dua cake tersebut. Rasa cheesenya berasa dan gak berlebihan menurut Saya. Pas, cuma ukurannya aja yg mini :p Terima kasih yaa, The Harvest Kebon Jeruk dan Traveloka. Sukses selalu :)

+-3 more photos
1
2
3
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

08.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Cake
  • Desserts

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62215309124

Address

Jl. Panjang No. 19, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Parking
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?