PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Jakarta / Jakarta Pusat / Thamrin / Grand Indonesia (GI) / Toby's Estate - Grand Indonesia

Toby's Estate - Grand Indonesia

Cafe | Casual DiningGrand Indonesia (GI), Jakarta Pusat
Share via
4.4/5 (25)
Food
Ambience
See all photos

Menu

4 more pages

Reviews

4.4
Food
4.4
Ambience
4.4
Service
4.3
24 Reviews
YF

Yohana F. C.

92 Reviews • 307 Photos • A month ago

3.0

Karna penasaran akhirnya cobain cake disini, awalnya mau cobain yg cone isi coklat itu tapi kosong Trs cobain cake coklatnya, mnrt aku standart sih malah cakenya keras gt kayak brownies, coklatnya ga eneg sih, tapi buat harga 65 belom ppn itu mahal banget Yang klepon durian juga kayaknya ga durian asli, rasanya aneh, cakenya ga lembut jg ga worth it dengan harga 75 blm ppn Tempatnya sih oke Pelayanan oke Harga aja yang ga sesuai

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

Maria S. J. N.

Maria S. J. N.

321 Reviews • 854 Photos • A month ago

4.0

[ TOBY’S ESTATE ] Jadi pilihan tempet buat nongkrong aku sehabis makan siang, jadinya cuma order minuman buat nemenin chit chat. Paling suka sama yang Chai, wangi Chai nya dapet dengan karakter minuman yang strong. Suasana disini pewe buat nongkrong, dengan staff yang welcome.

+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos
+1 more photos

IR

Ihrom R.

1 Review • 2 Photos • A few months ago

5.0

Uuntuk tempatnya saya merasa sangat nyaman, rapih dan bersih. Bagi kalian yg suka minum kopi yg light tidak pahit dan tidak juga terlalu manis sangat direkomendasikan u/ minum cold brewnya karna menurut saya sangat enak. Btw u/ coffee mochanya juga enak dan kalau ingin tambah strong kopinya bisa tinggal extra shot.

+-2 more photos
+-2 more photos

ST

Sebastian T.

253 Reviews • 329 Photos • A few months ago

5.0

What is that ??? HAHAH i was also shocked when I saw it but was more shocked when I tried it. It was so so good. Very surprising in presentation and taste. Give it a try y'all.

+-3 more photos

E

Echa

663 Reviews • A few months ago

4.0

Tempat nya enak dan nyaman. Makan berat juga tersedia disini dengan beragam pilihan menu. Begitu phn cemilan-cemilan dan lumayan bikin kenyang jg camilan nya..

1
2
3
5
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Western
  • Burger
  • Cake
  • Pasta
  • Salad
  • Coffee & Tea

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622123580135

Address

Grand Indonesia, East Mall, Lantai Ground, Jl. M.H. Thamrin No. 1, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Serves Alcohol
  • Takeaway
  • WiFi
Need help?