PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Two Cents Coffee

Cafe | Casual DiningJalan Progo, Bandung
Share via
(126)
4.4/5 (24)
Food
Ambience
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.4
Ambience
4.3
Service
4.3
20 Reviews
Novilas S.

Novilas S.

19 Reviews • 3 Photos • A Few Months Ago

4.0

Lumayan juga tempatnya, yg hobi nongkrong sama temen-teman sambil ngopi dan ngemil atau jg Makan berat bisa disini tempatnya. Ga terlalu penuh jd bisa tenang nikmatin suasananya


MM

Michael M.

110 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

Coffee Shop ini cukup hits di Bandung, tempatnya lumayan nyaman meskipun tidak terlalu besar. Kopi disini lumayan oke secara rasa mah, tapi sayang pelayanannya agak kurang kalo menurut saya.


IK

Iyus K.

115 Reviews • A Few Months Ago

5.0

Variasi kopinya beragam enak' banget cocok buat hang out bareng temen, cozy banget tempatnya, suasananya nyaman, pelayanan cepat dan ramah, pecinta kopi wajib cobain ksini


E

Echa

669 Reviews • A Few Months Ago

4.0

Sebenarnya tempatnya kekinian dan enak buat nongkrong. Bagi yang suka kopi, tempat ini recommended. Mungkin kopinya enak, tapi di luar itu tidak. Saya pesan ice chocolatenya


FY

Fara Y. H.

100 Reviews • 112 Photos • A Few Months Ago

5.0

Kesini krn mau skripsian. Enak sih tempatnya peweeee, bagus juga. Cucok buat yg mau skripsian atau kerja. Aku lupa pesen apa😂 ya kopi2an gitu lah plus dessert yg ada di etalase. B aja sih menrut aku hehe. Cuma minim parkir aja hehe😊

+-3 more photos
1
2
3
4
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

07.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Waffle
  • Pancake
  • Coffee & Tea
  • Western
  • Salad
  • French Fries
  • Fish and Chips
  • Pasta

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+62224261336

Address

Jl. Cimanuk No. 2, Bandung, Indonesia.
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Smoking
  • WiFi
  • Wheelchair
  • Baby Chair
  • Parking
  • Accepts Credit Card
SHOW MORE
Need help?