PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bandung / Riau Street / Wakacao

Wakacao

Street FoodRiau Street, Bandung
Share via
4.5/5 (2)

Reviews

4.5
Food
4.5
Ambience
4.5
Service
5
2 Reviews
SS

Shelly S.

23 Reviews • 33 Photos • A few months ago

5.0

Makanannya enak harganya juga murah. Cocok nih buat yang pengen pepper rice tapi ga mahal. Yang aku pesen harganya sekitar 30-35rban aja udah bisa bikin kenyang. Servicenya juga oke

+-2 more photos
+-2 more photos

Eqi A.

Eqi A.

23 Reviews • 48 Photos • A few months ago

4.0

Sejenis pepper lunch dengan harga yang lebih terjangkau. Harga mulai 30 ribuan, ada chicken, beef, salmon. Kita juga bisa tambah macem2 topping, sosis, jamur, cheese, extra telur, dll.. Buat rasa okelah, tapi pepper nya mungkin kebanyakan, langsung panas di tenggorokan. . Tempatnya ada di depan toko kue sari2, buka nya mulai jam 5 sore.

+-3 more photos

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

05.00 - 23.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Hotpot

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+628562323425

Address

Jl. Sultan Tirtayasa No.17, Bandung, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Smoking Area
Need help?