PromosMy InboxSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Eats / Bali / Sanur / Warung Adi

Warung Adi

Casual DiningSanur
Share via
(26)
4.7/5 (3)
Food
Other
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.7
Food
4.5
Ambience
3.5
Service
3.5
3 Reviews
IN

I N. S.

1 Review • A few months ago

5.0

Sangat puas makan disini, enaknya sampai suapan yang terakhir.....hehhehe, bukanya pagi pagi, pelayanan cepat dan ramah.... Ayam dan ada suwiran ikan laut plus krupuk kulit ayam....mantaaap


TU

Traveloka User

1 Review • 2 Photos • A few months ago

5.0

Warung makan Adi bisa dijadikan pilihan nasi campur di daerah Sanur, kalo males antri dan bangun pagi2 ke Men Weti, datang saja ke sini. Sejujurnya saya lebih suka nasi campur di warung ini..rasanya enak dan gurih. Harga juga tidak terlalu mahal. Yang penting pelayanan ramah, antrian tidak panjang dan jam buka hingga jam 3 sore.

+-2 more photos
+-2 more photos

Dina A. N.

Dina A. N.

1505 Reviews • 22 Photos • A few months ago

4.0

Kesini karena terpengaruh rekomendasi nya nana mirdad wkwk. Dan ternyata beneran enak guys. Rasanya authentic Bali banget dan somehow rasanya medok kampung enak gitu. Btw nasi nya bisa diganti pake kayak ketupat gitu. Unik

Restaurant Details

Opening Hours

Info Not Available

Dishes & Cuisines

  • Asian

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

Info Not Available

Address

Jl. Danau Buyan no. 15 Sanur, Sanur, Denpasar Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

Info Not Available

Need help?