PromosMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
FlightsHotelsTrainsBus & ShuttleAirport TransferFlight + HotelAttractions & Activities
Bills & Top-up

Please log in to use this member-only feature.

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Yogyakarta Kitchen by Marriott

Casual DiningDepok, Yogyakarta
Share via
(147)
4.4/5 (19)
Food
Ambience
See all photos

Reviews

Traveloka
TripAdvisor
4.4
Food
4.2
Ambience
4.4
Service
4.2
10 Reviews
Hermansyah L.

Hermansyah L.

435 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

Wah ini mah restaurant elit dan mahal, tempatnya aja saya sudah dibuat terpukau dengan ke mewah nya, menu makanan juga beragam dan tentunya harga juga lumayan mahal mahal hehe


Rizmawati

Rizmawati

2318 Reviews • 43 Photos • A Few Months Ago

4.0

Konsep makan disini all you can eat jadi yang pasti makan enak dan kenyang judul nya.. ambil nya sedikit sedikit aja buat icip tapi nyobain makanan nya karena emang enak enak


Agnes C.

Agnes C.

541 Reviews • 7 Photos • A Few Months Ago

4.0

Varian makanan yang disajiin disini banyak banget, jadi bakal puas sih kalau all you can eat disini. Overall semua menu nya ngga ada yang ngga enak, tapi buat aku pribadi ngga sampe enak banget juga rasanya. Tempat dan pelayanan jelas bagus banget. Harga cukup pricey sih


DP

Dhea P. K.

130 Reviews • 1 Photo • A Few Months Ago

4.0

paling seneng all you can eat disini, puass bangeet Pokoknya, semua enak mulai dari makanan pembuka sampai penutup, semuanya enaaaak enaaak. cocok Kumpul keluarga


RG

Roeth G. S.

1 Review • A Few Months Ago

5.0

Makan disini all you can eatnya enak, free flow mineral water jugaa dikasi range kalo buat makan all you can eatnya kalo malem dari jam 6 sore sampe jam 9 malem aja, tp overall enak

1
2
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayClosed

06.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Beer
  • Western
  • Japanese
  • Cake
  • Asian
  • Steak
  • Ice Cream
  • Chinese

Dietary Restrictions

  • No Pork

Price Range

Price stated is only an estimation.
$$Rp75k - 200k/person

Phone Number

+622746000888

Address

Jl. Ring Road Utara Yogyakarta Marriott Hotel, Yogyakarta,Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Accepts Credit Card
  • Accepts Reservation
  • Parking
  • Serves Alcohol
  • Takeaway
  • Wheelchair
SHOW MORE
Need help?