PromosSavedMy Booking
IDR
Pay
Payment

Login to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2
Log In

Log in to your account

No account yet?
Register
Or log in with:
Facebook
Google

Verification Needed

We noticed that you are using a new device. As such, you need to verify your account. Please select the intended destination for your verification code:

1
2

Yoshinoya - Mall Taman Anggrek

Special Offer
Casual DiningMall Taman Anggrek (MTA), Jakarta Barat
Share via
4.6/5 (173)
Food
Outside
See all photos

Menu


Special Offers from Yoshinoya - Mall Taman Anggrek

  • Rp50.000 Voucher

    Booked by 555 people
    Save 10%
    Rp 50.000Rp 45.000
  • Set Meal for 3 People (2 Shrimp Bowl + 1 Beef Bowl Yakiniku (R))

    Booked by 9 people
    Save 26%
    Rp 135.000Rp 98.955
Download Traveloka App now to start your food adventure!SHOW MORE (2)
Learn More

Reviews

4.6
Food
4.6
Ambience
4.2
Service
4.4
62 Reviews
Saepul H.

Saepul H.

70 Reviews • 205 Photos • A Week Ago

4.0

Tiap kali ke mall nyari makanan yang murah meriah pas dengan kantong anak kosan ya Yoshinoya. Resto fast food Japan beef atau chicken bowl yang banyak pilihannya. Kali ini saya pilih menu yang Japan Beef Bowl Original dan Set Ayam Goreng dengan ocha yang bisa di refill. Japan Beef Bowl Orginal Regular Size (Rp. 39.090) Isinya nasi dengan beef dan bawang bombai di atasnya. Dagingnya lumayan banyak. Rasa dagingnya juga gurih. Selalu berharap kalo menu ini ditambah cabe dan saus jadi makin pedas. Tapi cabe kering dan saus sambalnya yoshinoya itu ga terlalu pedas. Ukuran regular cukup bikin kenyang juga. Set Ayam Goreng Big Fried Chicken (Rp. 19.090) Menu ini isinya nasi dengan satu potong ayam yang cukup besar dengan mayonnaise dan sedikit salad ala yoshinoya. Menu ini menu hemat banget dan porsinya juga hemat hehe Untuk rasanya lumayan ok.

+-1 more photos
+-1 more photos
+-1 more photos

J

Jovita

10 Reviews • A Few Weeks Ago

5.0

Yoshinoya mah udah pasti enak ya makanannya, tempatnya juga bersih, dtg ny pas weekday jadi ga pake ngantri.. Dr traveloka dpt diskon lagi 😊 senangnyaa, sering2 promo yaa, trims


NA

Nida A. K.

71 Reviews • 6 Photos • A Few Weeks Ago

5.0

Siapa sih yang ga tau Yoshinoya? Menurut gw value meal yang dari Traveloka worth it banget di beli, apalagi buat hari hari biasa ingin merasa makan rada mewah gitu deh. Gw paling suka beefbowl with veggies, serasa bisa menghibur diri makan enak.


SE

Selita E.

5 Reviews • A Month Ago

4.0

Secara taste nya OK hanya saja daging beef ny lebih banyak fat dibanding yang outlet GI. . Pelayanan nya ok dan cepat. Note : beberapa kali makan disini berasa resto nya agak bau apa gt.. :(


TH

Tommy H.

2 Reviews • A Month Ago

5.0

Best experience i've ever had, eating japanese foods with indonesian culture. Best service,great product and great place too. Hopefully be better,better n better

1
2
3
13
Next

Restaurant Details

Opening Hours
TodayOpen Now

10.00 - 22.00

SHOW MORE

Dishes & Cuisines

  • Rice Bowl
  • Tempura
  • Asian
  • Japanese
  • Katsu

Dietary Restrictions

Info Not Available

Price Range

Price stated is only an estimation.
$< Rp75k/person

Phone Number

+62211500566

Address

Mall Taman Anggrek, Lantai 4, Jl. Letjen S. Parman Kav. 21, Jakarta, Indonesia
SHOW DIRECTIONS

Other Facilities

  • Baby Chair
  • Takeaway
Need help?